FEM3 CAFÉ
Nagy Réka teljesen zavarba jött Ekanem Bálint ˝randizós trükkjétől˝

A Sztárban Sztár énekese már 4 éve szingli, elmondása szerint azért, mert mindig is az igazi szerelmet kereste. Bálint elmesélte, hogy nem szereti, ha nagyon nyomul egy lány vagy túl sok sminket használ az első találkozás előtt, és volt már példa arra is, hogy félbeszakított egy randit. Kiderült, hogy az énekes szeret kezdeményezni, és van néhány trükkje, amik közül egyet be is mutatott Nagy Rékának.



Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   ekanem bálint emota   fem3café   nagy réka   párkapcsolat   randi   smink   szerelem   szingli   sztárban sztár   tv2 live

2017. október 17. 11:27



Kapcsolódó anyagok
Nagy Réka ˝ráparázott˝ a gyerektémára
A csinos műsorvezető alapvetően nem tartja magát ideges típusnak, ahogy fogalmazott, rá inkább hirtelen módon és alkalmanként törnek az érzések. Réka azt is elárulta, a Micsoda nők! miatt mostanában a gyerekvállalás kérdésén is sokat aggódik…
tovább
Kollányi Zsuzsi a Sztárban Sztárról: Legálisan lehetettem...
A 6. élő show-ban Kollányi Zsuzsinak kellett búcsút inteni a Sztárban Sztárnak. Az énekesnő a FEM3 Caféban elárulta, hogy az érinti igazán rosszul, hogy a következő hetekben már nem dolgozhat a műsorban, és hogy imád beöltözni, átváltozni, és volt olyan alkalom, amikor még ő sem ismert saját magára. Zsuzsi arról is mesélt, hogy mennyire kedvelte az egész csapatot, és hogy melyik volt a kedvenc produkciója.
tovább
Nagy Réka a csücsörítős szelfiről: ˝Nekem van, és szerintem is gáz˝
Várkonyi Andi arról kérdezte vendégeit, mit gondolnak a csücsörítős szelfikről. Abban mindenki egyetértett, hogy nagyon mesterkéltek az ilyen fotók, ám Nagy Réka azt is bevallotta, bizony ő is szokott néha ilyen fényképeket készíteni. Hogy mit mondott a gyönyörű műsorvezető, kiderül a videóból!
tovább
Singh Viki a szerelme előtti életéről: ˝Örökbefogadásban gondolkoztam˝
A Sztárban Sztár 5. élő show-jában Singh Viki búcsúzott a műsortól, aki a FEM3 Caféban elárulta, hogy hálásabb feladatnak érezte azt, amikor férfi előadó bőrébe kellett bújnia. Arról is mesélt Viki, hogy a párjával többet vitáztak az elmúlt időszakban, hiszen könnyebben felhúzta magát apróságokon, mint egyébként, de a szerelme elviselte a kirohanásait. Az énekesnő elmondta, hogy a gyerekvállalás előtt még szeretné kimaxolni a karrierjét, és kiderült, hogy eddig miért gondolkozott csak az örökbefogadásban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS