FEM3 CAFÉ
Hoppá! Zimány Linda élő adásban mutatta meg tökéletes kockahasát

˝Szándékosan jöttél ekkora pulcsiban, hogy ne lássuk a hasadat? ˝ - kérdezte viccesen Berki Krisztián a gyönyörű modellt, aki nem teketóriázott, és élő adásban megmutatta tökéletes kockahasát. Linda összesen 12 kilótól szabadult meg egy fitneszverseny kedvéért, ahol ezüstéremmel gazdagodott. Az ügyvédjelölt mesélt a felkészülésről, a diétáról és elárulta, hogy miért vállalkozott erre a kihívásra.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: diéta   fem3café   fitnesz   tv2 live   verseny   zimány linda

2017. október 16. 10:00Kapcsolódó anyagok
Zimány Linda örül, hogy nem úgy néz ki, mint húszévesen
Zimány Linda kiáll a tökéletlenség mellett, hiszen teljes mértékben elfogadta magát a hibáival együtt. Hogy mi a titka a teljes elfogadásnak és mit üzen a nőtársainak, arról a FEM3 Caféban beszélt.
tovább
Fotósorozat: Zimány Lindát kutyaketrecbe zárták
Tornóczky Anita, az Állatvédőrség szóvivője és Ripka Dániel fotográfus volt a FEM3 Café vendége. Nemrégiben hírességek közreműködésével elkészült fotósorozatuk célja az volt, hogy felhívják a figyelmet az állatkínzásra. A képeken az állatok helyén hírességek szerepelnek, akiknek nagyon hálásak, hiszen sokszor megalázó, kényelmetlen helyzetben kellett pózolniuk. A fotókon többek között Horváth Éva, Laky Zsuzsi, Németh Kristóf és Zimány Linda is szerepelnek.
tovább
Zimány Linda: Már kinőttem az egynyári szerelmekből
A modell az amerikai és a horvátországi nyaralásáról beszélt, és azt is elárulta, hogy a fennmaradó meleg hónapokat a barátaival fogja tölteni. A magánéletével kapcsolatban annyit árult el, hogy az egynyári szerelmekből már kinőtt, viszont korábban minden évben jutott belőle neki. Linda arról is beszélt, hogy ügyvédjelöltként már motiválják az őt érő támadások, mert ezekből merít erőt, valamint kiderült, hogy mit érez akkor, ha egy ügyben nem olyan döntés születik, amilyenre ő számítana.
tovább
Zimány Linda: ˝remélhetőleg egy férjem lesz…˝
Linda bakancslistájáról mesélt a FEM3 Cafában, melyen szerepel többek között egy szafari túra és az ügyvédi szakvizsga is. A modell elárulta, nagyon vágyik családra is, ebből a szempontból maradinak tartja magát, úgy képzeli el, hogy ha megtalálja az Igazit vele éli le az életét, gyerekekkel, kutyával egy családi házban – ahogy a nagy könyvben meg van írva…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS