FEM3 CAFÉ
Berki Krisztián ezzel a feltétellel szerepelhet Kiszel Tünde naptárában

Hamarosan megjelenik Kiszel Tünde 2018-as naptára! A díva exkluzív kalendáriumi képeket hozott magával a FEM3 Caféba, sőt! Kulisszatitkokat is elárult a fotózásról. Berki Krisztián egyébként szívesen szerepelne Tünde egyik naptárában, aminek csupán egy feltétele van... Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   fem3café   kiszel tünde   naptár   tv2 live

2017. október 12. 9:46Kapcsolódó anyagok
Kiderült, hogy Kiszel Tünde miből tartja el magát
Új hódoló tűnt fel Kiszel Tünde életében. A naptárdíva idén ugyan még nem osztotta meg rajongóival lovagja kilétét, azonban a FEM3 Café stúdiójában elárulta, ez a nyár sem zajlott le kaland nélkül. Azt is elárulta, készül vadonatúj naptárja, amiben ezúttal a nőies elegancia dominál majd. Végül pedig Csonka András kérdésére Tünde elmesélte, hogyan tud megélni különböző felkéréseiből, munkáiból.
tovább
Új hobbija miatt újra iskolapadba ül Kiszel Tünde!
Kiszel Tünde imád fotózni, amit eddig hobbi szinten művelt, azonban komolyabban is akar vele foglalkozni, ezért egy tanfolyamra is beiratkozott. Lánya, Donatella a kezdetekben rengeteget segített neki, Tünde például tőle tanulta meg a szelfi készítés fortélyát. Tünde és Donatella imád vicces képeket is megosztani a rajongókkal, és bár vannak kritikusaik, akiknek ez nem tetszik, ők nem veszik magukra a negatív véleményeket. 
tovább
Kiszel Tünde és Donatella nem diétázott a nyaralásuk alatt
Kiszel Tünde és lánya, Donatella nemrég tértek haza Korfuról! Donatella ezen az egzotikus szigeten ünnepelte tizenhatodik szülinapját édesanyjával és nagynénjével. Mivel igazán jó időt fogtak ki, idejük nagy részét a szabadban töltötték. Nem csak tengerparton heverészéssel telt azonban a nyaralás, a városnézést is beiktatták a programba. Donatella azt is elárulta, ő bizony nem diétázik a nyaralás alatt, pizzát és gyrost is evett a saláták mellett.
tovább
Itt vannak Kiszel Tünde képei, amivel felrobbantotta a netet!
Nagy port kavart nemrég Kiszel Tünde képeivel közösségi oldalán. A naptárdíva humoros oldalát próbálta megmutatni rajongóinak és egy alkalmazás segítségével új hajat varázsolt magának. Tünde elárulta, nagyon durva kommenteket kapott, ezért úgy döntött, letörli a posztot. Azonban a FEM3 Caféban most megnézheted a fotókat!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS