FEM3 CAFÉ
Tallós Rita: ˝Szerintem nem is rákom volt, csak úgy hívták˝

Joshi Bharat ˝Sikeres nők˝című rovatának vendége ezúttal Tallós Rita volt. A színésznőnél néhány éve mellrákot diagnosztizáltak, ám szerencsére már túl van a betegségen. Rita tudja, mi vezetett a szörnyű kór kialakulásához, és elárulta, két éve nem jár orvoshoz, miután saját magát gyógyultnak nyilvánította. A beszélgetés során szó esett a színésznő által rendezett darabról is, melyhez egy, a daganatos betegségekkel összefüggő jótékonysági akció is kapcsolódik…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_joshi   fem3café_sikeres_nők   gyógyulás   joshi bharat   színésznő   tallós rita   tv2 live

2017. október 9. 10:58Kapcsolódó anyagok
Gryllus Dorka: ˝Budapest az édesanyám, Berlin a szeretőm˝
Joshi Bharat vendége ezúttal Gryllus Dorka volt. A színésznő évekig élt Berlinben, ám kisfia születése óta már inkább Magyarországon tartózkodnak. Dorka őszintén beszélt a FEM3 Caféban az anyaságról, Simon Kornéllal való szereleméről, valamint a színházról is.
tovább
Kőbán Rita: ˝Én voltam az első, aki hús nélkül olimpiát tudott nyerni˝
Az olimpiai kajakozó, Kőbán Rita őszintén mesélt Joshi Bharatnak arról, milyen egy öttagú családban felnőni és mennyire sokat segített neki a buddhizmus. 25 éves kora óta vegetáriánus, elmondása alapján nem hiányzik neki a hús. További részletekért nézd meg a videót!
tovább
Bay Éva a ˝csajos˝ napokon pezsgővel kezdi a reggelt
Az egykori műsorvezető 34 év után hagyta ott a televíziót, azonban ez az életét nem változtatta meg. Bay Évának hobbija a főzés, emiatt évekkel ezelőtt nyitott egy lakáséttermet, ha pedig éppen nem főz, akkor tornázik, vagy egész napos kártyapartit szervez a barátnőivel.
tovább
Tallós Ritának a mai napig jeleket küld elhunyt édesapja?
Tallós Rita sokat változott az utóbbi években, amit elsősorban a párkapcsolatának köszönhet, hiszen megtalálta az biztos hátteret aminek köszönhetően harmóniában és nyugalomban élhet. Hogy miként látja egykori betegségét, mennyire hisz az édesapja által küldött jelekben, és hogy érzi magát a rendezői szerepben, arról Joshi Bharatnak mesélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS