FEM3 CAFÉ
Horváth Tamás és felesége közel 20 kilót adtak le 6 hét alatt

A Sztárban Sztár énekese a legutóbbi produkciójáról mesélt a FEM3 Caféban, elárulta, hogy tiszteletben tartja a zsűritagok véleményét, és hogy óriási rajongója a Queen-nek. Kiderült, hogy Tomi felesége, Péterfi Andrea mindegyik élő show alatt a stúdióban szurkolt a szerelmének, és hogy nemrég mindketten életmódváltásba kezdtek, amit már hetek óta tartanak. Az énekes arról is beszélt, hogy miért szeretett volna lefogyni, és hogy nagyon imád más sztárok bőrébe bújni a műsorban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: életmód   életmódváltás   feleség   fem3café   fogyás   házasság   horváth tamás   sztárban sztár   tv2 live   zsűri

2017. október 4. 10:12Kapcsolódó anyagok
Hihetetlen! Pápai Joci rászánta magát a maszklevételre
A Sztárban Sztár énekese remegve érkezett meg a FEM3 Café stúdiójába, hiszen ˝durva˝ 30 percen van túl, végre róla is levették a maszkmintát. Joci elárulta, hogy nem akart ő lenni az egyetlen, akinek nincs maszkja, de ezt az érzést soha többé nem akarja átélni…
tovább
Pápai Joci életének egyik legfontosabb tárgyát ajánlotta fel...
Az énekes a FEM3 Caféban mesélt a maszklevétel nehézségeiről, és arról, hogy a fia már azt várja, hogy mikor mehetnek újra a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsor forgatására, mert annyira élvezte. Joci elárulta, hogy a Sztárban Sztár ˝következményeként˝néha már fogalma sincs róla, hogy ki néz rá vissza a tükörből… Az énekes egyébként nemrég felajánlotta elárverezésre a ˝csodakannáját˝ azért, hogy a pénzből egy alapítvány a családon belüli erőszak áldozatain segíthessen.
tovább
Cserpes Laura: ˝Most éreztem rá igazán ennek a játéknak az ízére˝
A FEM3 Café vendége a Sztárban Sztár legutóbbi kiesője, Cserpes Laura volt. Az énekesnő számára szürreális volt magát a produkciójában viszontlátni, és sosem gondolta volna, hogy így tud rappelni. Laura elárulta, hogy viszonylag hamar megjegyezte a szöveget, és arról is mesélt, hogy milyen karaktert alakított volna még szívesen. Az is kiderült, hogy az énekesnő abban a zakóban lépett a színpadra, amit Geszti Péter a ’90-es évekbeli turnéjukon viselt.
tovább
Kollányi Zsuzsi a párkapcsolatáról: ˝Nem vagyunk prűd család˝
A Sztárban Sztár énekesnője a FEM3 Caféban elárulta, hogy a Justin Bieberes-mozgással nem kellett sokat bajlódnia, de sok koncertfelvételt megnézett az arcmimikája miatt. Kiderült, hogy Zsuzsit egyáltalán nem érinti rosszul, hogy Majka is zsűrizik a műsorban, hiszen eddig is folyamatosan visszacsatolást adott a munkájáról. Az énekesnő arról is mesélt, hogy a párja mit szól a rengeteg átalakuláshoz, és persze szóba került Zsuzsi következő produkciója is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS