FEM3 CAFÉ
˝Alultáplált˝ túlsúlyosok, avagy az egyoldalú táplálkozás veszélye

Sokan nem is gondolnák, hogy egy elhízott ember is lehet bizonyos értelemben alultáplált. A téma kapcsán Dr. Beró Mariann gasztroenterológus volt a FEM3 Café vendége, aki az egyoldalú táplálkozás veszélyeire hívta fel a nézők figyelmét, továbbá arról is beszélt, hogy miért fontos a tudatos tápanyagbevitel már gyerekkorban.  Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: elhízás   fem3café   táplálkozás   túlsúly   tv2 live

2017. október 3. 11:31Kapcsolódó anyagok
A fogyás fejben dől el! - Íme, egy 30 napos agykontrollprogram
A fogyás a fejben kezdődik, ebben pedig az agykontroll is segíthet. Domján Andrea agykontrolloktató volt a FEM3 Café vendége, aki egészségügyi problémái miatt kezdett bele a programba. Mivel fogyása sikerrel zárult, jelenleg egy sokkal boldogabb, könnyedebb életet él. Az oktató tippeket is adott az első lépésekhez, és megjegyezte, ezzel a módszerrel semmi sem okoz nehézséget a kívánt eredmény elérése során.
tovább
Ezekkel lehet helyettesíteni a nassolnivalót gyerekkori elhízás esetén
Magyarországon minden 5. gyermek elhízott, a témáról Dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakemberrel beszélgettek a FEM3 Café műsorvezetői. A szakember elárulta, hogy az elhízás a bélflórához is kapcsolódhat, ha a gyereknek nincs anyagcsere vagy hormonális problémája. Ha nincs ilyen gond a háttérben, akkor a táplálkozáson kell változtatni, és szerinte nagyon fontos, hogy őszinte kommunikáció a gyerekekkel.
tovább
Mit tegyünk, ha túlsúllyal küzdünk?
A túlsúly és a zsíros bőr sok esetben hormonproblémákat jeleznek. Dr. Koppány Viktória elárulta, a hirtelen fogyás is lehet betegségnek a jele. Testsúlyingadozás esetén érdemes szakemberhez fordulni. Magyarországon népbetegségnek számít a túlsúly és a cukorbetegség. Ezekkel együtt lehet élni, de fontos a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás.
tovább
Kocsis Tibor gyermekkori túlsúlyáról: ˝Utáltam, amit a...
Kocsis Tibor csak felnőttkorában kezdett tudatosan odafigyelni az étkezésre és a rendszeres sportolásra. Mint mondta még tinédzserként is pufók volt, a FEM3 Caféban azt is elárulta, hány kilót nyomott akkortájt, valamint, hogy mikor jött el az a pont, amikor életmódot váltott.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS