FEM3 CAFÉ
Bebe a volt feleségéről: ˝Az a legfontosabb, hogy ő boldog legyen˝

Joshi Bharat vendége Abebe Dániel volt, akinek számos változás történt az életében az elmúlt néhány év során. Bebe elárulta, szinte egy időben lépett ki a zenekarából és ért véget a házassága, melynek kapcsán elmesélte, hogy még mindig jó viszonyt ápol volt feleségével és annak édesanyjával. Az énekes beszélt jövőbeli terveiről is, sőt arról is, mit gondol a családalapítás és a gyermekvállalásról...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bebe   család   fem3café   gyermekvállalás   joshi bharat   tv2 live   válás

2017. október 2. 10:35Kapcsolódó anyagok
Balázs Andrea őszintén mesélt testvére haláláról
Joshi Bharat vendége Balázs Andrea volt, akinek az országos hírnevet egy reklámban való szereplés hozta meg. A beszélgetésből kiderült, milyen sokoldalú a színésznő és az is, miként ismerkedett meg párjával, akivel több, mint 10 éve együtt élnek. Andi mesélt arról, hogyan becézték egymást Bajor Imrével, és elmondta, mit gondol a szerepálmokról. A színésznő elárulta, számára édesapja a példakép, ennek kapcsán pedig felidézett egy, a családjukat ért óriási tragédiát is…
tovább
Madár Vera minden évben elutazik az anyukájával, mióta meghalt...
A Jóban Rosszban színésznője és férje hosszú ideje visszajárnak Horvátországba, a Rab szigetre nyaralni, Vera főleg azoknak ajánlja a helyet, akik nyugalomra és romantikára vágynak. Kiderült, hogy azért utaznak autóval, mert a színésznő fél a repüléstől, és Vera arról is mesélt a FEM3 Caféban, hogy nemrég Visegrádon töltött három napot az anyukájával.
tovább
Muri Enikő elárulta, hogy nyitott a szerelemre és a családalapításra
˝Ha tehettem volna, meg ha lett volna kinek, és hova, akkor biztos vagyok benne, hogy maximum 24 éves koromra szerettem volna babát˝ - vallott a gyermekvállalásról a huszonhét éves énekesnő a FEM3 Caféban. Enikő már egy ideje egyedül van, de időnként eljátszadozik a családalapítás gondolatával, és arról is beszélt, hogy szülei hogyan viszonyulnak a gyerek-kérdéshez. 
tovább
Bebe humorral mentette ki magát egy verekedésből?
A humor és az egészség összefüggéseiről beszélgettek a FEM3 Café műsorvezetői Szép Bence humoristával és Bebével. Az énekes szerint a humor sok mindenen át tudja segíteni az embert, betegség esetén pedig enyhíteni tud a mentális fájdalmon is. Bence többek között arról mesélt, hogy amikor egy óvodában bűvészkedett, akkor a gyerekeknek a nagy nevetgélések miatt egy időre „elmúlt” minden bajuk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS