FEM3 CAFÉ
Madár Vera minden évben elutazik az anyukájával, mióta meghalt az édesapja

A Jóban Rosszban színésznője és férje hosszú ideje visszajárnak Horvátországba, a Rab szigetre nyaralni, Vera főleg azoknak ajánlja a helyet, akik nyugalomra és romantikára vágynak. Kiderült, hogy azért utaznak autóval, mert a színésznő fél a repüléstől, és Vera arról is mesélt a FEM3 Caféban, hogy nemrég Visegrádon töltött három napot az anyukájával.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   édesanya   fem3café   férj   horvátország   jóban rosszban   madár vera   nyaralás   pihenés   színésznő   tv2 live   utazás

2017. szeptember 29. 11:41Kapcsolódó anyagok
Ezt nézd! Madár Vera szexi bikiniben táncolt a vízparton
Csodálatos csípőmozgása van Madár Verának, akinek nagyon jól megy a latin ritmusokra való táncolás - ezt be is bizonyította a FEM3 Café vízparti stúdiójában. A színésznő ugyanis az aqua dance során megmutatta tehetségét. Hogy miként mozgat át ez a táncos mozdulatokkal megfűszerezett zumba és aerobik keveréke, kiderül a videóból.
tovább
Nem gondolnád, mivel tesztelte először Madár Vera a férjét!
A színésznő és a párja, Landor Richárd a FEM3 Caféban elmesélték a különleges első találkozásukat, amit még videón is rögzítettek, így az esküvői filmjükben is benne van a nagy pillanat. Elárulták azt is, hogy Párizsban zajlott a lánykérés, és hogy előtte Richárd megkérte Vera kezét az apukájától. A házaspár azt is elmondta, hogy nincs titkuk, az a fontos, hogy mindig őszinték legyenek egymással, a színésznő egyedül azt nehezményezi, hogy nem tud rendesen veszekedni a férjével.
tovább
Emiatt tűnt el egy férfi Szabó Dóra életéből
Madár Vera és Szabó Dóra a nők határozottságáról, domináns szerepéről meséltek a FEM3 Caféban. A műsorvezető szerint egy erős habitusú nőhöz egy még erősebb temperamentumú férfi illik, ő a munkában mindig határozott, de otthon szeret nő lenni. Madár Vera elárulta, hogy mindig saját magát adja az első perctől fogva egy kapcsolatban, és a klasszikus nemi szerepek híve. Szóba került az is, hogy Dóra gyorsan hoz döntést, és azt is bevallotta, mit vár el egy komoly kapcsolattól.
tovább
Szülei mentették meg az anorexiától Madár Verát?
A színésznő tinédzser korában túlsúllyal küzdött, cseppet sem volt elégedett a testével. Ezért szigorú fogyókúrába kezdett, és rengeteget sportolt. Csakhogy átesett a ló túloldalára, és csontsoványra fogyott. Szerencsére szülei időben észrevették, hogy baj van…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS