FEM3 CAFÉ
Bárdosi Ildi csak az ösztöneiben bízik a családját illetően

A FEM3 Café műsorvezetői Lajtai Katival és Bárdosi Ildikóval beszélgettek arról, hogy mennyire változik meg egy párkapcsolat a gyerek érkezése után. Ildi szerint két lurkóval már sokkal nehezebb, kőkeményen tenni kell azért, hogy legyen idejük egymásra, és az is kiderült, hogy neki folyamatos pezsgésre van szüksége a gyerekek mellett is. Kati érezte a párkapcsolatukban történt változást kisfia születése után, és szerinte érdemes lenne csoportfoglalkozást tartani ezzel kapcsolatban még a szülővé válás előtt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bárdosi ildikó   család   fem3café   gyerek   gyerekek   lajtai kati   párkapcsolat   szerelem   szeretet   tv2 live

2017. szeptember 29. 10:53Kapcsolódó anyagok
Bárdosi Ildi ezt üzeni a szülés után fogyni vágyóknak
Bárdosi Sándor kedvese három hónapja adott életet kislányuknak, Majának. Az edzőnő elárulta, hogy várandóssága alatt 12 kilót hízott – ami teljesen normális. Ildi úgy gondolja, hogy a szülés utáni alakformáláshoz türelem kell, és az edzéseket mindenképpen felügyelet mellett ajánlott végezni.
tovább
Cukiságbomba: Így reagált a legkisebb Bárdosi, amikor róla beszéltek
Bárdosi Ildi kislányával, Majával érkezett a FEM3 Café stúdiójába. A három hónapos csöppség ˝megérezte˝, amikor szóba került, és elképesztően cuki módon reagált. Ezt látnod kell!
tovább
Édes: Lajtai Kati észt nagymamája először találkozott a dédunokájával
Lajtai Katiék több mint 1,5 hónapot töltöttek Észtországban a nyáron, hiszen az énekesnő családjának egyik fele ott él. Katiék sokat voltak Tallinn-ban, ahol a 92 éves nagymamája lakik, és Dél-Észtországban, egy erdőszéli tóparton is. Az énekesnő szerint az utóbbi egy mesebeli hely, a civilizációtól elzárva, oda ő mindig visszavágyik.
tovább
Bárdosi Ildi alig két hónappal a szülés után már edzéseket tart
˝Felejtsük el egy életre, hogy ha van valakinek gyereke, akkor otthon kell ülnie˝ - Reagált Bárdosi Sándor arra, hogy felesége alig két hónappal a szülés után már edzéseket tart. A család életében egyébként hatalmas az öröm, hiszen kislányuk érkezésével lett teljes a család. Hogy mennyire változott Bárdosiék élete az elmúlt időszakban, arról a FEM3 Caféban meséltek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS