FEM3 CAFÉ
Geszler Dorottya elárulta boldogságának titkát

Dorottya szerint a belső béke, a nyugalom, valamint az önismeret is rendkívül fontos lehet az emberek életében. Elmondta, nem figyel oda betegesen önmagára, szereti sokszor lazán venni a dolgokat. A beszélgetés során az is kiderült, hogy milyen mozgásforma segít neki bombaformában maradni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: boldogság   egészség   életmód   fem3café   geszler dorottya   tv2 live

2017. szeptember 27. 10:01Kapcsolódó anyagok
Nem a helyettesítés a cél a mindenmentes étkezésnél
A mindenmentes étkezés buktatói közé sorolható, ha valaki mindenképpen helyettesíteni szeretné az ételeket az úgymond egészséges verziókkal. Bocsi Viktória táplálkozási tanácsadó szerint, ha valaki életmódváltásba kezd, akkor másfajta ételeket érdemes választani, mint amit addig megszokott.
tovább
Tolvai Renit párja is motiválja a rendszeres sportolásban
A csinos énekesnő életmódváltásában nagy szerepet játszott kedvese, Kállay-Saunders András is. Elmondta, ha párja nem lenne sportos, valószínűleg ő sem tudná tartani a heti többszöri edzést.
tovább
Az orchidea virága lehet a hosszú élet titka?
Az orchidea nevelése folyamatos elfoglaltsággal jár és több szempontot kell figyelni a tartásánál. Tátrai Zsuzsanna orchidea szakértő mesélt a virág jótékony hatásairól és arról, hogy pár éve tanulmányozni kezdték az orchidea virágát, amiben egy hosszú élet nevű molekulát találtak...
tovább
Berki Krisztián: ˝Aki tudatosan éli az életét, arra is...
Mi az ego? Hogyan jelenik meg? Az élet mely területein játszik fontos szerepet? Többek között ezekre a kérdésekre adott választ Kereszty András életvezetési tanácsadó a FEM3 Caféban. A téma kapcsán Berki Krisztián és Sütő Enikő is elárulta véleményét, és kiderült, hogy a vendégműsorvezető mit gondol Krisztián egójáról.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS