FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő tippeket adott Berki Krisztiánnak, hogyan legyen ˝csinos piperkőc ˝

Hatvanas és hetvenes éveket megidéző autós hétvégére készül Sütő Enikő és Szalay Balázs. A modell és az esemény főszervezője ennek apropóján érkeztek a FEM3 Café stúdiójába, ahol hasznos tanácsokat adtak azoknak, akik szeretnének korhű ruhákban kilátogatni a programokra. Kiderült, milyen öltözködési stílus jellemezte a korszakot, sőt az is, Berki Krisztián milyen összeállítást venne fel...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   fem3café   öltözködés   sütő enikő   szalay balázs   tv2 live

2017. szeptember 25. 11:48Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő ezeket az ételeket fogyasztja
Csap Szabolcs a FEM3 Café konyhájában körtés-karamellás minitortákat készített, miközben Berki Krisztián Sütő Enikőt kérdezgette étkezési szokásairól. Hogy a modell mit szokott, és mit nem szokott enni, az a videóból kiderül!
tovább
Berki Krisztián: ˝Aki tudatosan éli az életét, arra is...
Mi az ego? Hogyan jelenik meg? Az élet mely területein játszik fontos szerepet? Többek között ezekre a kérdésekre adott választ Kereszty András életvezetési tanácsadó a FEM3 Caféban. A téma kapcsán Berki Krisztián és Sütő Enikő is elárulta véleményét, és kiderült, hogy a vendégműsorvezető mit gondol Krisztián egójáról.
tovább
Sütő Enikő: ˝A szépség alanyi jogon jár...˝
Modell karrierje alatt sportolgatott, 35 éves kora óta azonban tudatosan sportol Sütő Enikő. "A szépség alanyi jogon jár" amiért fiatal korban nem kell tenni, viszont később rájön az ember, hogy igenis meg kell érte dolgozni. Enikő a holisztikus, azaz a testi-lelki mozgásra esküszik, de a statikus edzés távol áll tőle, inkább a tánc és a boksz az amit szívesen csinál. Ha többet szeretnél tudni, hogyan tartja formában magát Sütő Enikő, akkor kattints a videóra!
tovább
Sütő Enikő pánikbeteggé vált a megfelelési kényszere miatt
Sütő Enikő bevallása szerint korábban igencsak perfekcionista volt. Olyannyira, hogy a gimnáziumban és az egyetemen is csak az ötöst fogadta el magától, melyek hatására később pánikbeteggé vált. A tökéletességre való törekvését akkor tudta levetkőzni, amikor rájött, nemcsak magától, hanem másoktól is rengeteget követel. Az egykori modell őszintén mesélt a FEM3 Caféban életének ezen szakaszáról, valamint a mai, kritikákkal kapcsolatos hitvallásáról is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS