FEM3 CAFÉ
Béres Alexandráék kisebbik lánya ˝csatákat vív˝ a kutyájukkal

A fitneszedző szeretne minél több minőségi időt együtt tölteni a családjával, amire a férje apukájának a halála döbbentette rá. Alexandra mesélt arról, hogy ő a gyerekkorából leginkább az utazásaikra, kalandjaikra emlékszik vissza, és hogy most van egy kiskutyájuk, akit hamarosan kutyaiskolába visz a férje és a nagyobbik lánya, Panna. Kiderült az is, hogy mostanában mivel foglalkozik a fitneszedző és hogy a mai napig fél a kutyáktól egy gyerekkori trauma miatt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: béres alexandra   betegség   család   fem3café   fitnesz   gyerekek   kutya   nyaralás   tv2 live   utazás

2017. szeptember 21. 11:58Kapcsolódó anyagok
Tehenek ˝zavarták meg˝ Béres Alexandra kalandos forgatását!
Ausztriai, igencsak kalandosra sikerült forgatásáról mesélt a FEM3 Caféban Béres Alexandra. A fitneszvilágbajnok ugyan idilli környezetben dolgozhatott, de a hátránya annak a helyszínnek is megvolt… Alexandra emellett a család új tagjáról és nyári terveikről is beszélt.
tovább
Hihetetlen: Béres Alexandra diszlexiából gyógyult ki a sport...
A fitneszedző gyerekkorában diszlexiás volt, amit akkoriban délutáni olvasással próbáltak gyógyítani. Csak később jött rá, hogy a sport rengeteget segített a kezelésben. Alexandra ráadásul elmondta, hogy emellett kancsal is volt, nem volt térlátása, de szerencsére ez nem akadályozta abban, hogy ritmikus sportgimnasztikára járjon.
tovább
Béres Alexandrának síruhában sem jelent gondot a spárgázás
Béres Alexandra és családja síeléssel pihent. A csinos anyuka és két kislánya is nagyon élvezte a kirándulást, Panna – aki 7 éves – egyre ügyesebben síel. Alexandra képeket is mutatott a kiruccanásról.
tovább
Focimezzel lepte meg férje Béres Alexandrát
Béres Alexandra a 20. házassági évfordulóját ünnepelte férjével, akivel Rómában kirándultak. A fitneszlady elárulta: mivel munkája miatt mindig tornacipőt hord, az utcán igyekszik nőiesebben kinézni, főleg párja mellett. Alexandra a FEM3 Caféban mesélt a római városnézésükről, az évfordulóra kapott meglepetéséről valamint gyermekei iskola-és bölcsikezdéséről.   
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS