FEM3 CAFÉ
Tudtad? Szűcs Judith lánya ásványokkal gyógyít

Szűcs Judith lánya, Fülöp Tímea ásványékszer készítő volt a FEM3 Café vendége, akivel az ásványok jótékony hatásáról beszélgettek a műsorvezetők. Timi mesélt a személyre szabott, gyógyító hatású ékszerekről, elárulta, hogy milyen természetes rezgésekkel és közérzetjavító hatással rendelkeznek, sőt az is kiderült, mire érdemes odafigyelni az ásványok vásárlásánál.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ásvány   ékszer   fem3café   fülöp tímea   gyógyítás   szűcs judith   tv2 live

2017. szeptember 18. 10:20Kapcsolódó anyagok
Így készíthetsz papírból menő ékszert és dekorációt
Bognárné Tóth Ildikó egy igazán különleges ékszerkészítési technikát mutatott be a FEM3 Caféban. Kiderült, hogy a papírcsíkok feltekerésével különféle egyedi ékszereket, dekorációs eszközöket lehet készíteni, ami remekül kikapcsolja a készítőjét, fejleszti a finommotorikát és segíti a koncentrációt. Ildikó elárulta, hogy ezek az ékszerek időtállók, de nem ajánlott a zuhanyzáskor is magunkon viselni.
tovább
Lelki problémáink ásványokkal gyógyíthatóak”?
Az ásványok olyan erőkkel bírnak, melyek segítenek energetikailag tisztítani, és képesek vitalizálni fizikai, mentális énünket is. Mindegyik kő más és más gyógyító erővel bír, a témában Szigeti Ágnes kristály terapeuta beszélt többek közt arról, hogy mely kövek segítenek lecsendesíteni az elmét, elűzni a stresszt és a betegségeket az életünkből.
tovább
Teljesen új divattrend: hódít a vintage ékszer!
Tűzkő Péter a BÁV műkereskedelmi üzletágvezetője a FEM3 Caféban elmondta, hogy egyre népszerűbbek a vintage ékszerek. Az idei ékszerkollekció bővelkedik a történeti darabokban, a stílus meghatározó elemei a gyöngyök, csipke, koptatott anyagok és virágos motívumok. A vintage ékszerek nem csak a nők körében hódítanak, hanem a férfiak is szívesen vásárolnak régi darabokat befektetés szempontjából…
tovább
Szűcs Judith: Táncold át az éjszakát
Szűcs Judith fergeteges hangulatot varázsolt a FEM3 Café stúdiójába a Táncold át az éjszakát című számmal. Hallgass bele te is!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS