FEM3 CAFÉ
Kaszás Géza: ˝Múltkor a fiam beszólt egy olyat, hogy azt hittem elájulok˝

A színész elmondta, szerencsés helyzetben van, hiszen gyermekei nagyon jól kijönnek egymással. Ő néha szigorú apaként viselkedik, mivel úgy látja, időnként be kell tartatnia bizonyos szabályokat velük. Géza mesélt a nyári élményeikről is, illetve arról, hogy milyen új hobbi érkezik a család életébe...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   gyermek   gyermeknevelés   kaszás géza   színész   tv2 live

2017. szeptember 18. 10:18Kapcsolódó anyagok
Nyertes Zsuzsa és lánya bejárták Párizs egy részét egy ˝elefánt˝ miatt
A fiúk és a lányok eltérő neveléséről beszélgettek a FEM3 Café műsorvezetői Lázár Gergely pszichológussal és Nyertes Zsuzsával. A színésznő elárulta, hogy a most közel 24 éves lányukkal a párja volt mindig a szigorúbb, neki az volt a legfontosabb, hogy szeretettel és magabiztosságra nevelje Zsuzsót. Egy igazi csodatörténetet is mesélt a színésznő, és kiderült, hogy a lánya most a barátnője és a kritikusa is egyben.
tovább
Tündéri: Kozma Orsi férje saját maga által kitalált meséket...
Kozma Orsi énekesnő volt a FEM3 Café vendége, aki a mesék fontosságáról fejtette ki a véleményét. Az énekesnő szerint a történeteknek sok pozitív hozománya lehet a gyermekek fejlődésében, éppen ezért ő naponta olvas ikerlányainak. Orsi jelenleg is nagy rajongója a meséknek, ami szüleihez, valamint nagymamájához vezethető vissza. Az énekesnő a jövőbeli terveiről is mesélt, hogy mik ezek, kiderül a videóból!
tovább
Gyermektartás: Nem befolyásoló tényező a szülők viszonya, keresete
Dr. Mester Csaba ügyvéd szerint az emberek fejében sokszor komoly tévképzetek élnek a gyermektartást illetően. Elmondta, ennek fizetése nem függ attól, hogy milyen a kapcsolat a szülők között, illetve munkahelyüktől, keresetüktől sem. Az ügyvéd megjegyezte, akár saját maguk rovására is kötelesek gondoskodni gyermekükről.
tovább
Gyermeknevelés: Te melyik típusba tartozol?
A FEM3 Café vendége Lázár Gergely pszichológus volt, aki a klasszikus gyermeknevelési stílusokról beszélt részletes. A szakértő rengeteg hasznos tanácsot árult el a nézőknek, és arról is mesélt, hogy milyen hatásai lehetnek a túlzásba vitt engedékenységnek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS