FEM3 CAFÉ
Bemer Miklós szelfitippjeivel akár a világsztárok nyomába is érhetsz!

A fotós meglátása szerint a lazaság és a természetesség a legfontosabb, és az is kiderült, hogy a mosoly fiatalíthat egy fotón, mert előhozza az emberekből a gyermeki énjüket. Miklós számos tippet adott a kifogástalan szelfi elkészítéséhez, hogy mik ezek, az kiderül a videóból!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bemer miklós   fem3café   fotó   fotózás   szelfi   tv2 live

2017. szeptember 14. 11:30Kapcsolódó anyagok
Új hobbija miatt újra iskolapadba ül Kiszel Tünde!
Kiszel Tünde imád fotózni, amit eddig hobbi szinten művelt, azonban komolyabban is akar vele foglalkozni, ezért egy tanfolyamra is beiratkozott. Lánya, Donatella a kezdetekben rengeteget segített neki, Tünde például tőle tanulta meg a szelfi készítés fortélyát. Tünde és Donatella imád vicces képeket is megosztani a rajongókkal, és bár vannak kritikusaik, akiknek ez nem tetszik, ők nem veszik magukra a negatív véleményeket. 
tovább
Nem találod ki, mi Torres Dani eredeti szakmája!
Az énekes és a szerelme nemrég érkeztek haza a nyaralásukból, ami során Szlovéniába és Olaszországba is ellátogattak. Dani elárulta, hogy ő a spontán utazások híve, de a barátnője szereti megtervezni, hogy hova mennek. Az énekes mesélt arról is, hogy miért szeret annyira fotózni, és hogy milyen fellépései lesznek a közeljövőben.
tovább
Bemer Miklós elárulta, hogyan készítsünk jó fotókat a nyaraláson
A családi nyaraláson készült fotók nem mindig úgy sikerülnek, ahogy azt eltervezzük. Bemer Miklós elárulta, ki kell alakítani egy sajátos látásmódot, amikor a lényeges pillanatokat örökítjük meg. A fotós hagyná, hogy a gyermekek is készítsenek képeket, az ő szemszögükből érdekes alkotások születhetnek.
tovább
Magyar művész tarolt a moszkvai fotóversenyen
Vincze Adrienn fotóművész nemzetközi fotóversenyen vett részt Moszkvában, ahonnan 6 díjjal tért haza. Ez hatalmas eredmény, hiszen elmondása szerint körülbelül 8 ezer ember pályázott rajta kívül. Az állat és természetfotózással foglalkozó fotós elárulta, hogy mindig is szerette az állatokat, sőt, még önkéntes támogatóként is nevelhetett 3 kis oroszlánt, amire fantasztikus tapasztalatként emlékszik vissza.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS