FEM3 CAFÉ
Kíváncsiságból fogyott 30 kilót másfél hónap alatt a Jóban Rosszban színésze!

Takács Zalán 30 kilót adott le mindössze másfél hónap alatt! A Jóban Rosszban színésze a FEM3 Caféban mesélt fogyásáról és arról, hogy leginkább kíváncsisága miatt kezdett bele a diétába. Érdekelte, hogy képes-e rá, és hogy a külvilág mit szól majd a változáshoz. Zalán egyébként a sorozat mellett a színházat sem hanyagolja el, viccesen meg is jegyezte, ha egy szerep megkívánja, hetek alatt visszahízik! Nézd meg a videót és kiderül, hogy a színész milyen diétával fogyott le, sőt az is, hogy mennyit szeretné még leadni!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: diéta   fem3café   fogyás   jóban rosszban   színész   takács zalán   tv2 live

2017. szeptember 14. 11:00Kapcsolódó anyagok
Gazdag Tibor gyerekként úgy érezte, hogy csalódást okozott a szüleinek
A Jóban Rosszban színésze pontosan tudja, milyen a középső gyerekek sorsa. Gazdag Tibor a FEM3 Caféban idézte fel gyermekkorát. Elárulta, hogy szülei kislánynak várták, és úgy érezte, hogy csalódást okozott nekik. A színész a gyermeknevelésről is mesélt, és megjegyezte, hogy habár csemetéit nagyon félti – próbálja őket tudatosan időnként elengedni. 
tovább
Ha feleannyit vacsorázol, mint ebédelsz, garantált a fogyás!
Dr. Pados Gyula belgyógyász főorvos elmondta, mik az alapvető praktikák, amikre oda kell figyelni, ha egészségesen szeretnénk táplálkozni.
tovább
Kardió edzések segíthetnek az inzulinrezisztencia kezelésében
Kétféle témáról, a cukorbetegségről és inzulinrezisztenciáról kérdezték Dr.Koppány Viktória endokrinológust. A szakértő kiemelte, hogy minden körülmények között a diétát tartania kell a páciensnek és amit még nagyon ajánlj, az a sport. Alapvetően a kardió edzés az, ami sokat segíthet az életminőség javulásán. Hogy még milyen tanácsokat ad a doktornő, az a videóból kiderül!
tovább
Hoppá! Tarján Zsófia légtornász edzésekre jár
Az énekesnő a FEM3 Caféban mesélt az eredményes életmódváltásáról, amit részben az inzulinrezisztenciája miatt kezdett el. A beszélgetés során rengeteg érdekességre derült fény, többek között, hogy Zsófi nemrégiben légtornász edzéseken próbálja ki magát…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS