FEM3 CAFÉ
Eddig kötelesek a szülők gyermektartást fizetni

Válás után sok szülőben merül fel kérdés a gyermektartást illetően. Dr. Mester Csaba ügyvéd volt a FEM3 Café vendége, aki elmondta, a szülők közti megegyezés a legfontosabb, ezután következhet a bírósági úton történő megerősítés. A beszélgetés során arról is szó esett, milyen formában történhet a gyermektartás fizetése, illetve, hogy meddig kötelesek a szülők ezt megtenni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_szakértő   gyermek   szülő   tv2 live   válás

2017. szeptember 11. 9:46Kapcsolódó anyagok
Nacsa Olivér: ˝Egyvalaki van, akinek megbocsájtottam, de soha nem...
Joshi vendége ezúttal Nacsa Olivér volt, aki immár több mint 22 éve van a pályán. Mindig is nagyon érdekelte az alkotás, a háttérfolyamatok, ezért is döntött úgy a közelmúltban, hogy producerként is kipróbálja magát. Olivér mesélt munkáról, magánéletről, megbocsájtásról, és kitért válása utáni bámulatos fogyására is, aminek kapcsán elárulta, soha nem gondolta volna, hogy neki valaha is kockahasa lesz. Az is kiderült, úgy érzi, már készen áll a családalapításra. Mint mondja, napirenden van a téma...
tovább
A pszichés állapot is jelentős szerepet játszik az immunrendszer...
Dr. Beró Mariann belgyógyász elmondása szerint az elhúzódó, gyulladásos betegségek vashiányt okozhatnak, azonban ezek kezelése során gyakran pótlás nélkül rendeződik a vitamin mértéke a szervezetben. A belgyógyász arról is beszélt, hogy akár a pszichés állapot is befolyásolhatja az immunrendszer állapotát, illetve, hogy milyen további tényezőktől függhet egy adott probléma kialakulása.
tovább
Rövidlátás: ezekre a tünetekre figyelj oda a gyermekednél!
A rövidlátás jellemzően iskoláskorban derül ki, azonban akár korábban is észre lehet venni a problémát. Dr. Feminger Andrea szemész a FEM3 Caféban elmondta, hogy mik azok, amikre a gyerekek esetében ügyelni kell, és azt is megjegyezte, hogy sokszor a genetika áll a látásprobléma mögött.
tovább
Ezer rászoruló gyermeknek könnyítik meg a tanévkezdést
A tanévkezdés a legtöbb család számára jelentős anyagi teher, a legszegényebbek pedig önerőből semmilyen iskolaszert nem tudnak biztosítani gyermekeiknek. Az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója, Gáncs Kristóf és Panulin Ildikó a Magyar Posta szóvivője meséltek a FEM3 Caféban közös kezdeményezésükről, az Iskolakezdés együtt! akcióról, amivel már hatodik alkalommal segítenek ezer rászoruló gyermeknek évről évre.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS