FEM3 CAFÉ
Bárdosi Ildi ezt üzeni a szülés után fogyni vágyóknak

Bárdosi Sándor kedvese három hónapja adott életet kislányuknak, Majának. Az edzőnő elárulta, hogy várandóssága alatt 12 kilót hízott – ami teljesen normális. Ildi úgy gondolja, hogy a szülés utáni alakformáláshoz türelem kell, és az edzéseket mindenképpen felügyelet mellett ajánlott végezni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alakformálás   bárdosi ildikó   bárdosi sándor   edzés   fem3café   kismama   szülés   tv2 live

2017. szeptember 8. 10:30Kapcsolódó anyagok
Bárdosi Ildi alig két hónappal a szülés után már edzéseket tart
˝Felejtsük el egy életre, hogy ha van valakinek gyereke, akkor otthon kell ülnie˝ - Reagált Bárdosi Sándor arra, hogy felesége alig két hónappal a szülés után már edzéseket tart. A család életében egyébként hatalmas az öröm, hiszen kislányuk érkezésével lett teljes a család. Hogy mennyire változott Bárdosiék élete az elmúlt időszakban, arról a FEM3 Caféban meséltek.
tovább
Bárdosi Ildi teljesen meglepődött a lánykérésen
Bárdosi Sanyi titokban szervezte meg a második esküvőjüket. Ildi nagyon meglepődött, nem számított rá, hogy kisfia édesapja ilyennel lepi meg az ötödik házassági évfordulójukon. Kiderült visszafogott esküvőt tartottak, de a birkózó igazán romantikus oldalát is megmutatta. A házaspár a FEM3 Café műsorában elmesélték, hogyan ismerkedtek meg.
tovább
Cuki! Bárdosiék kisfia kitakarította a stúdiót
Bárdosi Ildinek körülbelül 4-5 hét van még hátra kislánya érkezéséig. A csinos anyuka már nagyon várja kislányát, de nevet még nem tudtak választani neki. Sanyi már fel is adta, a FEM3 Caféban azt mondta: teljesen Ildire bízza a névválasztást. Az egész család vendég volt a FEM3 Caféban, ahol a kis Sanyika láthatóan nagyon jól érezte magát.
tovább
Ezt a sportot biztosan kipróbálja majd Bárdosi Ildiék második...
Bárdosi Ildikó a FEM3 Caféban elárulta, hogy a kisfiúkat 4 hónapos kora óta hordják babaúszásra, mostanra ez náluk igazi apa-fia program lett. Varga Vivien, uszodavezető elmondta, hogy 3 hónapos kortól lehet elkezdeni az úszást, amely során tudatos merüléstechnikát tanítanak meg a gyerekeknek. Ildiék számára ez egy nagyon jó "kimozdulós" program volt, az úszás után mindig elmentek szaunázni is közösen, szeptembertől pedig már a második babájukat is szeretnék magukkal vinni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS