FEM3 CAFÉ
A vajszín egy új színvilágot képvisel az őszi dekorációban

Molnár Csilla dekoratőr volt a FEM3 Café vendége, aki az őszi dekoráció legtrendibb kellékeit mutatta be. Az évszak egy átmenetet képvisel a nyár és a tél között, ez pedig a díszítőelemeknél is megmutatkozik. Mint kiderült, fontos szerepet játszanak az illatos gyertyák, lámpások, valamint a gyönyörű színekben pompázó őszi termések, amiket az asztalra, vagy akár az ajtóra is fel lehet helyezni. A dekoratőr elmondta, a vajszín egy új színvilágként jelenik meg az őszi trendben, azonban a klasszikus színek is fontos szerepet játszanak.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dekoráció   fem3café   trend   tv2 live

2017. szeptember 8. 10:42Kapcsolódó anyagok
Vízparti esküvő: Ez a dekoráció szinte elengedhetetlen!
Sokféle esküvői helyszín közül választhatnak a menyasszonyok, amiket különböző stílusú dekorációkkal tehetnek még tökéletesebbé. A téma kapcsán Molnár Csilla dekoratőr volt a FEM3 Café vendége, aki a hazai trendekről mesélt, és elárulta, hogy egy vízparti esküvőn szerinte mi az a kellék, ami szinte elengedhetetlen.
tovább
Így csempéssz tengerparti hangulatot a lakásba
Bató Dóra kreatív blogger néhány olyan trükköt mutatott, amelyek segítségével lenyűgöző dekorációt varázsolhatunk a tengerparton gyűjtött kincsekből. Elárulta, hogy már néhány kagyló, némi homok és egy befőttesüveg felhasználásával is nagyon mutatós tárgyat kapunk, de ha kicsit bátrabbak vagyunk, akár szélforgót is készíthetünk a tenger kincseiből.
tovább
Így készíthetsz papírból menő ékszert és dekorációt
Bognárné Tóth Ildikó egy igazán különleges ékszerkészítési technikát mutatott be a FEM3 Caféban. Kiderült, hogy a papírcsíkok feltekerésével különféle egyedi ékszereket, dekorációs eszközöket lehet készíteni, ami remekül kikapcsolja a készítőjét, fejleszti a finommotorikát és segíti a koncentrációt. Ildikó elárulta, hogy ezek az ékszerek időtállók, de nem ajánlott a zuhanyzáskor is magunkon viselni.
tovább
Berki élő adásban készített ajándékot Pamelának
Mecz Gyöngyi vintage designer szerint fontos, hogy hangulatot is teremtsünk a kertipartik alkalmával, amiben a színes partiégők, mintás tányérok is segítségünkre lehetnek. Gyöngyi a FEM3 Caféban kerti dekorációt készített kövirózsákból a műsorvezetők segítségével.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS