FEM3 CAFÉ
Nagy Réka őszintén mesélt régóta tartó derékfájdalmáról

Az emberek többsége nem figyel a helyes testtartásra, pedig naponta pár perc odafigyeléssel lehetne ezen javítani. Hidvégi Andrea személyi edző olyan tartásjavító gyakorlatokat mutatott, amik testnevelés óráról ismerősek lehetnek. Ezeket a FEM3 Café műsorvezetői, Nagy Réka és Kadlecsek Krisztián is kipróbálták. Réka pedig elárulta, hogy miért okoz neki fájdalmat ezen gyakorlatok elvégzése.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: életmód   fem3café   nagy réka   személyi edző   test   testmozgás   tv2 live

2017. szeptember 6. 11:51Kapcsolódó anyagok
Kezdd tornával a napod! Ebben segít a korai edzés
A FEM3 Café vendégei, Kaptay Annamária stretching oktató és Szívós Zoltán személyi edző mutattak pár igazán jó gyakorlatot, amivel garantáltan jól indul a reggel. Felkelés után akár rögtön el is lehet kezdeni nyújtani, így már korai órák fitten kezdődhetnek. A videóból megnézheted mik ezek a gyakorlatok!
tovább
Így akár otthon is megszabadulhatsz a narancsbőrtől!
Rengeteg nő szenved a narancsbőrtől, azonban lehet ellene tenni. A kellemetlen gödröcskéktől egészséges életmóddal és sok-sok testmozgással meg lehet szabadulni, ám hogy mely gyakorlatok a leghatékonyabbak, azt Hidvégi Andrea személyi edző mutatta meg.
tovább
Nagy Réka: ˝Nem szeretnék a külsőmön változtatni˝
Rengeteg nő küzd önbizalomhiánnyal, aminek kapcsán Marozsák Szabolcs női önbizalomedző volt a FEM3 Café vendége. A beszélgetés során Nagy Réka elárulta, hogy ő rendben van magával, és nem szeretne változtatni a külsején.
tovább
Miló Viki ezért csalódik folyamatosan az emberekben
Miló Viktória a sportnak és a hét kutyájának él, mostanában sokat csalódott az emberekben. Az ökölvívó a párkapcsolati és a gyerek-témát már elengedte, és arról is mesélt, hogy milyen szigorú időbeosztás szerint él. Nagy Réka, aki talán már nem sokáig lesz egyedülálló, azt tanácsolta Vikinek, hogy ne adja ki ennyire magát, legyen egy kicsit titokzatosabb a férfiakkal kapcsolatban. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS