FEM3 CAFÉ
Őszi sminktrend: Hódít a matt és a metál hatású rúzs

Az ősz beköszöntével a sminkelési szokások is változnak. Simkó Linda sminkmester a 2017-es őszi trendekről mesélt. Idén is nagy sláger a matt hatású rúzs, viszont divatba jött a metál, ami egy kis fényt is a szájnak. Továbbá ajánlja a különböző primerek használatát, ami kitölti a bőrhibákat és réteget képez az arc és az alapozó között.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: divat   fem3café   smink   sminkes   trend   tv2 live

2017. szeptember 5. 10:34Kapcsolódó anyagok
Hajas Laci megmutatta egy divatos, rebellis típusú fonat elkészítését
A mesterfodrász a 2017-es hajtrendekről mesélt a FEM3 Café adásában. Laci elárulta, hogy a haj stílusa mindig egyéniségfüggő, manapság a gyorsan terjedő divatot nem a fodrászok, hanem a fogyasztók találják ki, és hogy a színekben figyelhető meg forradalmi változás. Mivel a fonások is nagyon népszerűek, ezért Hajas László a modelljén egy könnyen elkészíthető fonatot mutatott meg.
tovább
Nem semmi: ilyen egyszerűen lehet férfiingből kislányruhát készíteni
Majoros Zsuzsa varrónő elárulta, hogy körülbelül egy óra alatt könnyedén elkészíthető férfiingből egy hasonló ruha, mint amit a FEM3 Caféban bemutattak a kislányával. Ha valaki ügyesebben varr, akkor akár egy bonyolultabb női ruha átalakítására is vállalkozhat, amibe több saját ötletet is bele lehet rakni, így biztosan nem jön hasonló sem szembe az utcán. A szuper megvalósításokat látva még Berki Krisztián is kedvet kapott a varráshoz.
tovább
Így készíthetsz 10 perc alatt igazán jó nyári sminket
A kevesebb néha több; nincs ez másképp a sminkek terén sem, főleg a nyári időszakban, amikor érdemes kiemelni a nap barnította arcbőr szépségét és csupán a fényekkel játszani. Madarász Kriszta sminkes és modellje, Eszter voltak a FEM3 Café vendégei, akik elárulták, hogyan is készíthető el gyorsan egy igazán jó nyári smink.
tovább
Elképesztő! Így készített magának koptatott farmert Csomor Csilla
Csomor Csilla már régóta nem követi a divatot, úgy gondolja, hogy a saját stílus kialakításához kell egyfajta érettség. Csilla felidézte az egyik legnagyobb divatbakiját is, amikor koptatott farmert szeretett volna készíteni magának házilag.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS