FEM3 CAFÉ
Gundel Takács Gáborban örökre megmarad édesapja hiánya

Tizenegy év után tért vissza az Áll az alku stúdiójába Gundel Takács Gábor, aki ugyan félt, hogy ennyi idő után már nem fog neki jól állni a műsor, a számára nagyon fontos ˝külső kontrolltól˝– azaz a régóta vele dolgozó kollégáktól – pozitív visszajelzéseket kapott. A műsorvezető az 55 évesen elhunyt édesapjáról is mesélt, az ő elvesztése meghatározó élmény az életében, de szó esett vallásról, nevelésről és a következő 20 esztendőről is...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: áll az alku   fem3café   Gundel Takács Gábor   joshi a legjobb barát   joshi bharat   műsorvezető   tv2 live   vetélkedő

2018. június 25. 16:48Kapcsolódó anyagok
Csobánki Zsuzsa élete már nemcsak az úszásról szól
Joshi Bharat vendége Csobánki Zsuzsa olimpikon volt, aki arról mesélt, hogy mióta visszatért Magyarországra szeniorként vesz részt versenyeken, ami már nem a technikáról szól, sokkal inkább az örömről, amit az úszás okoz.
tovább
Új szerepekben tűnik fel hamarosan Várkonyi Andi
A FEM3 Café egyik új műsorvezetőjeként debütál hamarosan Várkonyi Andrea, aki korábban már vezetett hasonló jellegű műsort Szegeden. Elárulta, hogy melyek azok a témák, amik a legjobban érdeklik, és mesélt a zanzibári nyaralásukról is. A kéthetes afrikai utazás hihetetlen élmény volt számukra, és szerencsére semmilyen ételtől nem lett bajuk. A beszélgetésből az is kiderül, hogy milyen érdekes szituáció előtt áll a gyönyörű műsorvezető.
tovább
Dévényi Tibi bácsi szívszorítóan emlékezett vissza elhunyt szüleire
˝Azt szeretném, ha legalább öt percet még el tudnék velük beszélgetni˝ - válaszolta Dévényi Tibi bácsi megindítóan arra a kérdésre, hogy ha lehetne egy kívánsága, akkor mi lenne az. A DJ gyakran álmodik szüleivel, és szívszorítóan emlékezett vissza rájuk a FEM3 Café műsorában.
tovább
Micsoda? Berki Krisztián fejen állva vezetne műsort
Berki Krisztián sokféle sportban kipróbálta magát, így a jóga sem idegen számára. A FEM3 Café adásában Kovalik Orsolya jógaoktató elárulta, hogy nemcsak a lelkibéke megtalálásában, hanem a fogyókúrában is segíthet a jóga. Az egyik izgalmas gyakorlat közben Krisztián egy igen megdöbbentő ígéretet tett...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS