FEM3 CAFÉ
Hevesi Tamás: ˝Nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet húst enni˝

Az énekes 30 éve nem fogyaszt húst, a FEM3 Caféban azt is felelevenítette, hogy milyen eseményen mondott le róla. A döntésében közrejátszott a cukorbetegsége, és elárulta, hogy egyáltalán nem hiányoznak neki a húsfélék, de halat még mindig eszik. Elmesélte, hogy 30 évvel ezelőtt még nem volt nagy választási lehetősége az ételek illetően, de azóta rengeteg vegetáriánus étterem nyílt. A videóból egy érdekes fotónak a történetére is fény derül…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   cukorbetegség   étkezés   étterem   fem3café   fotó   hevesi kriszta   hevesi tamás   hús   tv2 live   vegetáriánus

2017. augusztus 31. 11:00Kapcsolódó anyagok
Hevesi Kriszta ezért választaná a távkapcsolatot Hevesi Tamással
Várkonyi Andrea arról kérdezte a Micsoda Nők! vendégeit, hogy ha párjuknak el kellene utaznia több évre, vele tartanának, vagy távkapcsolatban élnének-e a továbbiakban. Lola elmondta, hogy valószínűleg nem utazna el párjával, és Hevesi Kriszta is távkapcsolatban folytatná, ingázna kedvese és a jelenlegi lakhelye között.
tovább
Hevesi Tamás nem engedi a futsal csapatának, hogy részt vegyenek...
A FEM3 Caféban Hevesi Tamás, a futsal csapat edzője és Nagy Roland, az egyik játékos meséltek a nemrég megszerzett EB ezüstéremről. Az énekes elárulta, hogy miként indult a futsal karrierje, és hogy már 5 éve a Magyar Cukorbeteg Futsalválogatott edzője. Roland elmondta, hogy természetesen boldogabbak lettek volna egy aranyéremmel, de minden évben fantasztikus számukra részt venni a versenyen. Szó esett a jövőbeli tervekről és arról is, hogy a zenész miért nem engedi, hogy a fiúk elmenjenek egy koncertjére.
tovább
Hevesi Tamás koncerttel ünnepli születésnapját
Hevesi Tamást születésnapja alkalmából köszöntötték fel a FEM3 Café műsorvezetői. A zenész legemlékezetesebb szülinapjáról mesélt: szülővárosának polgármestere kérte fel egy koncertre, melyet a szülőháza előtt tartott meg néhány évvel ezelőtt. Tamás ennek az életútkoncertnek az ismétlésére készül, amire a műsorvezetőket is meghívta.
tovább
Ezért lett futballedző Hevesi Tamás
A csíkos napernyő énekese és a labdarúgás kapcsolata elég szorosnak mondható. Tamás annyira komolyan gondolta azt, hogy ő bizony az edzői pályára lép majd, hogy még papírt is szerzett róla. Az egyik legeredményesebb magyar labdarúgó egyesület is az ő nevéhez köthető, ugyanis ő hozta létre a Ferencváros női szakosztályát.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS