FEM3 CAFÉ
A beismerés az első lépés, ha változtatni szeretnél az életeden

Czagler Zsuzsa önmegvalósítás coach volt a FEM3 Café vendége. Elmondása szerint ő is sokszor váltott hirtelen az élete során, mert felismerte, hogy az adott állapot nem megfelelő a számára. Az életút-támogató segít az embereknek megtalálni, hogy mi nem jó az életükben, október 1-én pedig motivációs napot is tartanak ezzel kapcsolatban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: élet   életmód   fem3café   motiváció   tv2 live   változtat   változtatás

2017. augusztus 30. 12:06Kapcsolódó anyagok
Így igényelhető meg az iskolakezdési támogatás
Az augusztus vége a családosok számára az iskolakezdést és az azzal járó temérdek kiadást jelenti, így érdemes élni az iskolakezdési támogatással. A FEM3 Café vendége Szopper Zsófia pénzügyi tanácsadó volt, aki többek között arról is mesélt, hogy ezt milyen módon lehet megigényelni és esetenként mekkora összeget jelent.
tovább
Balázs Elemér: ˝Sok dolgot szeretnék még zenével kifejezni a...
Közhelyesnek tartotta, de amikor betöltötte az ötvenet Balázs Elemér is elgondolkodott azon, hogy mi minden történt vele addig. A zenész a FEM3 Caféban elmondta, nagyon elégedett az életével, boldog embernek érzi magát, de rengeteg terve van még. Szó esett a nagyszabású születésnapi koncertről is, amin számtalan sztár lép majd fel.
tovább
McMenemy Márk szerint tejes vízzel is ápolható a szobanövény
Sok mindenre kell figyelni a szobanövények ápolásánál, az emberek többsége például túlöntözi a növényeit. McMenemy Márk műsorvezető egy érdekes módszert osztott meg a FEM3 Café nézőivel, szerinte a tejes víz biztosítja a levelek csillogását. 
tovább
Esztergályos Cecília csak 63 éves koráig nem szeretett szöveget...
Az örök ifjú színésznő kifejezetten babonás. Elárulta, milyen szokásai vannak ezzel kapcsolatban, és az is kiderült, péntek 13-a számára szerencsés szokott lenni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS