FEM3 CAFÉ
Hajas Laci megmutatta egy divatos, rebellis típusú fonat elkészítését

A mesterfodrász a 2017-es hajtrendekről mesélt a FEM3 Café adásában. Laci elárulta, hogy a haj stílusa mindig egyéniségfüggő, manapság a gyorsan terjedő divatot nem a fodrászok, hanem a fogyasztók találják ki, és hogy a színekben figyelhető meg forradalmi változás. Mivel a fonások is nagyon népszerűek, ezért Hajas László a modelljén egy könnyen elkészíthető fonatot mutatott meg.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: divat   fem3café   fonat   hajas lászló   hajfonat   mesterfodrász   stílus   trend   tv2 live

2017. augusztus 29. 11:05Kapcsolódó anyagok
Hajas László gondoskodott az úszók hajáról a vizes vb-n
A FEM3 Café műsorvezetői élő adásban köszöntötték Hajas Lászlót és fiát, Dávidot születésnapjuk alkalmából. Az apa-fia páros a műsorban mesélt a jeles alkalomról, és a beszélgetés során az is kiderült, hogy Laci hogyan érezte magát a vizes világbajnokságon, ahol mesterfodrászként hozta rendbe az úszók haját az eredményhirdetések előtt.
tovább
Hajas László: ˝A nőiesség nem a haj hosszával arányos˝
A nyár és a fesztiválszezon már javában tombol, a jó időben pedig minden hölgy előszeretettel változtat a hajának színén vagy fazonján. Hajas László mesterfodrász elárulta, hogy milyen szempontok szerint lehet megválasztani a tökéletes nyári frizurát.
tovább
Hajas Laci kalandos nyaralást tervez Horvátországban
AZ UV sugaraktól nemcsak a bőrünket, hanem hajunkat is érdemes megóvni. Mivel fontos a megelőzés, így már strandolás előtt érdemes befújni a hajunkat a megfelelő faktorszámú ápolóval. A témában Hajas László volt a FEM3 Café vendége. A beszélgetés során az is kiderült, hogy Laci és családja Horvátország szerelmese, így minden valószínűséggel idén is oda utaznak majd, körbejárva a kisebb szigeteket.
tovább
Apukája szenvedélye ragadós: Hajas Laci fia is motorral közlekedik
Hajas László és fodrászcsapata immáron 7 éve rendszeresen látogat el egy gyerekklinikára, hogy Rosszcsont Alapítvány rendezvényének keretein belül krónikusan beteg gyerekek anyukáinak csaljon mosolyt az arcára, egy-egy új frizurával. A jótékonykodás mellett, beszélt még nyári terveiről és szóba került az is, hogy fia Dávid is már motorral közlekedik.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS