FEM3 CAFÉ
Vicces! Bárdosi Sanyi ezt gondolja Kasza Tibi koráról

Nem volt könnyű dolga Bárdosi Sándornak és Erdei Zsoltnak a Pénzt vagy éveket! forgatásán, hiszen előfordult, hogy a kortalan idegenek meglepetést okoztak a fiúknak. Sanyi a FEM3 Caféban mesélt az izgalmas játékról, és egy vicces megjegyzést is elejtett Kasza Tibi korát illetően…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bárdosi sándor   fem3café   kasza tibi   kasza tibor   pénzt vagy éveket   tv2 live

2017. augusztus 25. 11:34Kapcsolódó anyagok
Pénzt vagy éveket!: Varga Viktoréknak bűntudatuk volt a...
Viktor és Cinthya nehéz helyzetbe kerültek a forgatás során, nem akartak senkit sem megbántani egy-egy meredek tippel. Az énekes azt mondta, szerinte a kor egyébként lényegtelen, fizikai látvány, ami nem számít, és fotós kedvesét ugyanúgy fogja szeretni, ha ráncos lesz. Arról is beszélt a pár, lesz-e a közeljövőben esküvő.
tovább
Bárdosi Ildi alig két hónappal a szülés után már edzéseket tart
˝Felejtsük el egy életre, hogy ha van valakinek gyereke, akkor otthon kell ülnie˝ - Reagált Bárdosi Sándor arra, hogy felesége alig két hónappal a szülés után már edzéseket tart. A család életében egyébként hatalmas az öröm, hiszen kislányuk érkezésével lett teljes a család. Hogy mennyire változott Bárdosiék élete az elmúlt időszakban, arról a FEM3 Caféban meséltek.
tovább
Pénzt vagy éveket!: Azurák Csaba szerint Berki 45 évesnek néz ki...
...Nagy Rékát pedig a húszas évei elejére lőné be a műsorvezető, ha ők álltak volna előtte a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. Azurák Csaba izgalmas részleteket árult el a TV2 vadonatúj vetélkedőjéről, aminek Kasza Tibor a műsorvezetője. 
tovább
Így fogadta Bárdosi Sanyi fia a kistestvért...
Bárdosi Sándorék élete két hete teljesen megváltozott, hiszen megszületett második gyermekük, Maja. A család már kezd belerázódni az új helyzetbe, Sanyika jól kezeli a kistestvér érkezését, bár még nem érti, hogy miért nem játszhat kishúgával. Az ifjabb Bárdosi egy igazi örökmozgó – ezt a FEM3 Caféban jó párszor bebizonyította már –, sokszor elkíséri apukáját az edzésekre, ettől függetlenül Sanyi nem szeretné, ha kisfia profi sportoló lenne.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS