FEM3 CAFÉ
Gryllus Dorka: ˝Budapest az édesanyám, Berlin a szeretőm˝

Joshi Bharat vendége ezúttal Gryllus Dorka volt. A színésznő évekig élt Berlinben, ám kisfia születése óta már inkább Magyarországon tartózkodnak. Dorka őszintén beszélt a FEM3 Caféban az anyaságról, Simon Kornéllal való szereleméről, valamint a színházról is.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   fem3café   fem3café_sikeres_nők   gryllus dorka   színésznő   tv2 live

2017. augusztus 25. 11:02Kapcsolódó anyagok
Kőbán Rita: ˝Én voltam az első, aki hús nélkül olimpiát tudott nyerni˝
Az olimpiai kajakozó, Kőbán Rita őszintén mesélt Joshi Bharatnak arról, milyen egy öttagú családban felnőni és mennyire sokat segített neki a buddhizmus. 25 éves kora óta vegetáriánus, elmondása alapján nem hiányzik neki a hús. További részletekért nézd meg a videót!
tovább
Návai Anikó első kérdése megdöbbentette Sylvester Stallone-t
Návai Anikó karrierje elején nem gondolta volna, hogy ide vezet az útja. A hollywoodi sztárokkal az évek alatt igen bizalmas kapcsolatot alakított ki, titka, hogy kíváncsi az emberekre és, hogy mi rejlik a cukormáz mögött. Az első interjúját Anikó terhesen készítette Sylvester Stallone-val, aki teljesen ledöbbent a riporternő első kérdésétől.
tovább
Hegyi Barbara: ˝Színészként akarod a kihívásokat˝
Psota Irén-díjat kapott Hegyi Barbara. A színésznő a FEM3 Caféban elmondta: nagyon meghatotta a díj, számára minden szakmai elismerés nagyon fontos. Hozzátette: Az ajtó című darabban egy idősebb karaktert játszik, nagyon nagy kihívás volt, de örül, amikor más típusú feladatot kap a szokásosnál. Hegyi Barbara arról is beszélt, hogy milyen hatással volt rá, amikor Psota Irén jeleneteit látta.
tovább
Óvónőként kezdte, ma már ő az egyik leggazdagabb magyar!
Kósa Erika volt Joshi Bharat vendége a FEM3 Caféban. Az üzletasszony elmesélte nem mindennapi történetét, azaz, hogy hogyan vált óvónőből az ország egyik leggazdagabb emberévé. Erika vidéki lányként nőtt fel, és az akkor szerzett tapasztalatait, értékeit a mai napig fontosnak tartja, így vallja, a boldogság alapja nem a pénz...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS