FEM3 CAFÉ
Kiderült, milyen személyiségek névszámaik alapján Stohl Luca és Berki Krisztián

A FEM3 Café műsorvezetőinek nevét is elemezte a numerológus szakértő, Kiss Zoltán Zéró. Kiderült, hogy Berki Krisztián már nevében is vezetőnek számít, Stohl Luca pedig a kommunikáció és szórakoztatás világában is helytáll. Vajon választania kell a kettő közül Lucának vagy mindkettőt végezheti egyszerre? A videóból megtudhatod mit válaszolt erre!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   fem3café   fem3café_szakértő   műsorvezető   stohl luca   számmisztika   tv2 live

2017. augusztus 22. 11:33Kapcsolódó anyagok
Stohl Luca medvével találta szembe magát egy amerikai erdőben
A FEM3 Café műsorvezetője nemrégiben tért vissza izgalmas amerikai utazásáról. Lucát és párját teljesen lenyűgözte a tengerentúl, sőt! Kiderült, hogy az egyik erdei kirándulásuk során összetalálkoztak egy medvével is. Az elképesztő történetről többet megtudhatsz a videóból!
tovább
Berki Krisztián ezt gondolja a táplálékkiegészítőkről
Nemrégiben fehérjetúladagolásban vesztette életét egy fiatal, ausztrál lány. Nagy Bettina személyi edző és Berki Krisztián a FEM3 Caféban fejtették ki a véleményüket az esetről. Az edző elmondása szerint a lánynak más problémája is lehetett, valószínűleg nem tudta a szervezete feldolgozni a fehérjét. Krisztián megjegyezte, hogy a testépítés alapvetően egy amatőr sport, és az egysíkú étkezés sem feltétlenül egészséges a szervezetnek.
tovább
Berki: ˝Hatvanperces apuka vagyok˝
Berki Krisztián és Pamela baráti körben ment nyaralni, Natika pedig eközben a nagymamájával a Balatonon vakációzott, és csodásan érezte magát. A műsorvezető azt mondta, mivel naponta maximum egy órát tölt a gyerekkel, igyekszik kettesben szervezni teljes délutánokat - úgy gondolja, nem minőségi idő az apa-lánya kapcsolat szempontjából, amikor Pamela is jelen van, mert így megoszlik a figyelem.
tovább
Berki Krisztián óvná Natit a judo versenyektől
Berki Krisztián kislánya, Nati egy nagyon különleges sportot, a judot választotta, amit már több, mint egy éve gyakorol. Őszintén vallott arról, hogy nem feltétlenül szeretné, ha kislánya versenyeken venne részt, nem tenné ki plusz stressznek. A FEM3 Café vendége Gaál Viktor pszichológus elmondta, hogy mennyire fontos a szülői támogatás. Továbbiakért nézd meg a videót!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS