FEM3 CAFÉ
Nem semmi: ilyen egyszerűen lehet férfiingből kislányruhát készíteni

Majoros Zsuzsa varrónő elárulta, hogy körülbelül egy óra alatt könnyedén elkészíthető férfiingből egy hasonló ruha, mint amit a FEM3 Caféban bemutattak a kislányával. Ha valaki ügyesebben varr, akkor akár egy bonyolultabb női ruha átalakítására is vállalkozhat, amibe több saját ötletet is bele lehet rakni, így biztosan nem jön hasonló sem szembe az utcán. A szuper megvalósításokat látva még Berki Krisztián is kedvet kapott a varráshoz.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: berki krisztián   divat   fem3café   fem3café_sk   ruha   stohl luca   tv2 live   varrás

2017. augusztus 22. 10:56Kapcsolódó anyagok
Így készíthetsz karkötőt vitorláskötélből
Csillag Judit ékszerkészítő a FEM3 Caféban vitorláskötélből készített karkötőt. Judit több, korábban elkészült ékszert is hozott magával, és azt is elárulta, miért fogott bele ebbe a tevékenységbe. Olyan technikákat alkalmaz, melyeket a vitorlázásban jártas emberek ismernek, különböző csomókkal teszi különlegessé az ékszereket.
tovább
Így csempéssz tengerparti hangulatot a lakásba
Bató Dóra kreatív blogger néhány olyan trükköt mutatott, amelyek segítségével lenyűgöző dekorációt varázsolhatunk a tengerparton gyűjtött kincsekből. Elárulta, hogy már néhány kagyló, némi homok és egy befőttesüveg felhasználásával is nagyon mutatós tárgyat kapunk, de ha kicsit bátrabbak vagyunk, akár szélforgót is készíthetünk a tenger kincseiből.
tovább
Berki élő adásban készített ajándékot Pamelának
Mecz Gyöngyi vintage designer szerint fontos, hogy hangulatot is teremtsünk a kertipartik alkalmával, amiben a színes partiégők, mintás tányérok is segítségünkre lehetnek. Gyöngyi a FEM3 Caféban kerti dekorációt készített kövirózsákból a műsorvezetők segítségével.
tovább
Készíts arcmaszkot házilag pattanásos bőrödre!
Tímár Szilvia kozmetikus mester és professzionális szépségterapeuta egy különleges arcmaszk elkészítését és felhelyezését mutatta be a FEM3 Caféban. A pakolás remekül használható zsíros, pattanásos bőrre, mert a benne lévő zöld agyag nagyon hatásosan vonja ki a bőrből a méreganyagokat. A szakértő szerint azonban a megelőzésképpen folytatott helyes táplálkozás, az olajos magvak, csokoládé és a tejtermékek kerülése is kulcsfontosságú.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS