FEM3 CAFÉ
Nem fogod kitalálni, melyik zenekarért rajong Szorcsik Viki

Szorcsik Viki nagyon sok országba látogatott el idén nyáron, és még mindig nincs megállás! A FEM3 Caféban elmondta, hogy Izrael hihetetlen hatással volt rá, de a többi helyen is fantasztikusan érezte magát. Párja születésnapját Olaszországban ünnepelték meg, ami Viki ötlete volt, hiszen az ünnepléssel egybekötve ismét eljuthatott kedvenc zenekarának koncertjére is. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   nyaralás   szorcsik viktória   tv2 live

2017. augusztus 21. 11:44Kapcsolódó anyagok
Négy naposra tervezte, végül egy hónapos lett Szorcsik Viki...
Szorcsik Viki igazi világjáró, legutóbb a máltai túrájáról mesélt, most pedig az amerikai élményeit osztotta meg a FEM3 Caféban. A színésznő barátaival utazott a tengerentúlra, noha eredetileg egy négy napos olasz kirándulást terveztek…
tovább
Szorcsik Viki azt hitte, meg fog halni
Szorcsik Viki igazi nagy világutazó, és nemrégiben Máltán járt. Viki elmesélte, rettenetesen fél a repülőgépeken, sokszor el is sírja magát. A színésznő elárulta, egy alkalommal amikor Thaiföldről utazott haza, egy öt órán át tartó viharba kerültek bele, ekkor annyira félt, hogy felhívta édesanyját, és elbúcsúzott tőle.
tovább
Veszélyes helyzetbe keveredett Szorcsik Viktória
A színésznő nemrég Egyiptomban vett részt egy fotózáson, mesélt az ott átélt izgalmakról, és megosztotta egészségének titkát is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS