FEM3 CAFÉ
Csézy: Hallgass rám

A FEM3 Café színpadán Csézy lépett fel, aki előadta a Hallgass rám című számot. Nézd meg Te is a csodás hangú énekesnő produkcióját!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csézy   fem3café   FEM3Café_zene   tv2 live

2017. augusztus 17. 10:28Kapcsolódó anyagok
Csézy elárulta, mitől lángol náluk folyamatosan a szerelem
Az énekesnő és a férje augusztus 13-án ünnepelték a házassági évfordulójukat. Elmondta, hogy noha időnként vannak köztük viták, nagyon sokat tesznek azért, hogy fenntartsák az állandó szikrát. Csézy arról is beszélt, hogy szeretnének gyereket, de jelenleg nagyon kerek az életük.
tovább
Csézy családja 50 év után először karácsonyozik itthon
Az énekesnő elárulta, úgy érzi, kicsit túlvállalta magát decemberre. Bár alapvetően ez a kedvenc ünnepe, idén még jobban várja a karácsonyt, ugyanis tágabb családja, akik 50 éve Németországban élnek, most először látogatnak haza közösen ünnepelni.
tovább
Csézy: Remény
Egész délelőtt Csézy énekelt a FEM3 Caféban. Hallgasd meg tőle a Remény című számot!
tovább
Csézy: Akarsz-e
Csézy a FEM3 Caféban énekelte el az Akarsz-e című számot. Hallgass bele Te is!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS