FEM3 CAFÉ
Kőbán Rita: ˝Én voltam az első, aki hús nélkül olimpiát tudott nyerni˝

Az olimpiai kajakozó, Kőbán Rita őszintén mesélt Joshi Bharatnak arról, milyen egy öttagú családban felnőni és mennyire sokat segített neki a buddhizmus. 25 éves kora óta vegetáriánus, elmondása alapján nem hiányzik neki a hús. További részletekért nézd meg a videót!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_joshi   fem3café_sikeres_nők   kőbán rita   önismeret   tv2 live

2017. augusztus 16. 12:09Kapcsolódó anyagok
Bay Éva a ˝csajos˝ napokon pezsgővel kezdi a reggelt
Az egykori műsorvezető 34 év után hagyta ott a televíziót, azonban ez az életét nem változtatta meg. Bay Évának hobbija a főzés, emiatt évekkel ezelőtt nyitott egy lakáséttermet, ha pedig éppen nem főz, akkor tornázik, vagy egész napos kártyapartit szervez a barátnőivel.
tovább
Az indiai tánc tölti ki teljes életét Somi Panninak
Somi Panni 25 évvel ezelőtt hozta el az indiai táncot hazánkba. Már gyerekkorában elhatározta, hogy utazni szeretne. Tanulmányai miatt lehetősége volt Indiába utazni, ahol megismerkedett Dél-India klasszikus táncával. Amikor hazajött, elkezdte továbbadni tapasztalatait, egyre több tanítványa is lett. Egy idő után úgy érzete, saját darabjaival kell foglalkoznia, amik mára teljesen kiteljesedtek.
tovább
Hollywoodi sztároktól tanulhatott a magyar színésznő
Goztola Krisztina gyerekkorában nem gondolta volna, hogy nemzetközi sikereket érhet el a színészettel. Kalandvágyból ment külföldre és nagyon közelivé vált számára a sztárvilág. A színésznő olyan hírességektől tanulhatott többek között, mint Dustin Hoffman és Robert De Niro. Krisztina számára előnyére vált akcentusa, előfordult, hogy kifejezetten emiatt keresték fel szinkronizálásra.
tovább
Egy lovas terápia, ami segít jobban megismerni önmagunkat!
A lovak szerepjátszás nélkül kommunikálnak, nekik nem számít az, hogy ki milyen háttérrel rendelkezik, vagy éppenséggel milyen beosztásban dolgozik, ők arra adnak reakciót, amilyennek érzékelik az embert magát. Kovalik Natasa önismereti tréner és Sári volt Kadlecsek Krisztián segítségére, aki kipróbálta hogy milyen egy ilyen önismereti tréning, ahol a középpontban a lovak állnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS