FEM3 CAFÉ
Oláh Gergő lánya vicces ok miatt szeretne megtanulni olvasni

Az énekes a Pénzt vagy éveket! szerdai adásában Kocsis Tiborral találhatja ki különféle ismeretlenek életkorát. Gergő szerint nehéz volt a feladatuk, de tudtak egymásra támaszkodni. Amikor úgy érezte, hogy neki megy jobban a tippelés, akkor nem hagyta Tibót. Gergő azt is elmondta, hogy miért izgul nagyon amiatt, hogy lánya, Karla hamarosan iskolába megy.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   iskola   oláh gergő   pénzt vagy éveket   tv2 live

2017. augusztus 16. 10:55Kapcsolódó anyagok
Oláh Gergő gyerekei idén fürödtek először a Balatonban
Nemrégiben hatalmas koncertet adtak A Nagy Duett versenyzői Siófokon, ahová az énekest a családja is elkísérte. Gergő gyerekei idén fürödtek először a Balatonban, és ki sem akartak jönni a vízből. Az énekes tervezi, hogy még ezen a nyáron családostul leutaznak néhány napra a „magyar tengerhez” és arról is mesélt, hogy milyen volt számára a vizes vb-n fellépni.
tovább
Oláh Gergő: Genetika
 Nézd meg Oláh Gergő produkcióját Te is!
tovább
Afrikába vinné gyermekeit Oláh Gergő
Az énekes elárulta, hogy a nyári koncertek miatt csak néhány napot tudnak nyaralni a családdal, és ugyan nagyon szerette volna, idén nem tud repülni a gyerekeivel. Azt mondta, hogy nagy vágyuk együtt eljutni Afrikába. Gergő arról is beszélt, hogy milyen dalokat fognak előadni Zimány Lindával A Nagy Duett élő show-ban július 21-én.
tovább
Oláh Gergő a családján ˝teszteli˝ új dalait
Külföldön is megmutatná magát Roma Soul nevű zenekarával Oláh Gergő – ez is szerepel az énekes bakancslistáján, akárcsak mondjuk egy indiai utazás. Gergőt a felesége és a családja támogatja a terveiben, ő pedig új szerzeményei kritikusaiként is számít szeretteire…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS