FEM3 CAFÉ
Ezeket a csillagjegyeket viseli meg kevésbé a szakítás

A szerelem mindig jó, viszont a szakítás megviseli az embert. Imolai Judit asztrológus a FEM3 Café adásában elmondta, melyek azok a csillagjegyek, akiket megvisel, és akiket kevésbé visel meg a szakítás. A videóból az is kiderül kik ők!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológia   asztrológus   fem3café   horoszkóp   szakítás   szerelem   tv2 live

2017. augusztus 16. 10:24Kapcsolódó anyagok
Rossz kapcsolatban ragadhat, akit gyerekként hagytak sírni
Roboz Zsóka életvezetési tanácsadó a FEM3 Caféban arról beszélt, miért ragadnak sokan benne egy rossz kapcsolatban. Szerinte sokszor nehéz elhatározásra jutni, ez pedig összefüggésben lehet például azzal is, hogy gyerekkorában hagyták-e sírni a szülők az egyént, de a gyerekek is visszatartó tényezők lehetnek. Zsóka elmondta, a férfiak könnyebben lépnek ki a kapcsolatból, ha épp szerelmesek, a nők viszont enélkül gyakrabban hoznak ilyen döntést.
tovább
Tudtad, hogy a csillagjegyeknek van saját színük? Vajon melyik a tiéd?
A horoszkóp valamennyi állatövi jegyének megvan a maga különleges tulajdonsága, Imolai Judit asztrológus ezúttal arról mesélt a FEM3 Caféban, hogy melyik csillagjegyhez, milyen szín tartozik. A rendkívül érdekes beszélgetésből nemcsak az derült ki, hogy ez alapján miként alakítható öltözködésünk, hogyan legyünk önazonosak, hanem az is, egyes szerepeinket hogyan erősíthetjük ruhánk színének helyes megválasztásával. Mit viseljen például egy Kos, ha a barátaival lazít és mit, ha ügynökként egy nagyértékű ingatlant próbál értékesíteni?
tovább
Lola: ˝...rájöttem, hogy mindent elrontottam˝
Lola őszintén vallott arról a nehéz időszakról, amikor 12 év után kiadót váltott, és a párjával is szétmentek három hónapra...
tovább
Így előzhető meg a kapcsolatba való belefásulás
Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta elmondta, hogy a ghosting - a párkapcsolat konkrétan kimondatlan lezárása - ugyan sokkal gyakoribb a férfiak körében, néhány nő is választja ezt a megoldást. Ennek előjele lehet a lankadó érdeklődés a másik fél iránt, például a beszélgetésekben ritkulnak a kérdések, és sokan belefásulnak a dologba. Szerinte ez megelőzhető azzal, hogy lassabban hagyjuk intenzívvé válni a párkapcsolatot.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS