FEM3 CAFÉ
Így viselkedtek Geszler Dorottyával a spanyol férfiak

Geszler Dorottya és a 22 éves lánya nemrég kettesben nyaraltak Mallorcán. Néhány éve ugyanoda járnak vissza, mert imádják, hogy különböző partszakaszokat, öblöket fedezhetnek fel, és hogy már vannak kedvenc helyeik, éttermeik. Dorottya elárulta, hogy mindig nyaralás közben döbben rá, hogy kevés az egy hét a pihenésre, és arról is mesélt, hogy volt már arra példa, hogy elmentek együtt bulizni a lányával.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: anya-lánya kapcsolat   buli   édesanya   fem3café   geszler dorottya   napozás   nyaralás   pihenés   tenger   tv2 live   utazás

2017. augusztus 15. 11:04Kapcsolódó anyagok
Konkoly Ági támogatná lányát, ha szépségversenyen indulna
Az egykori szépségkirálynő szerint megfelelő önbizalommal és kellő alázattal ki lehet használni a szépség előnyeit. Elmondta, hogy ha kislánya, Zoé egyszer elindulna egy szépségversenyen, akkor támogatná őt, de szeretné, ha más céljai és tervei is lennének. Geszler Dorottya is nyugodt szívvel engedné el a lányát egy hasonló megmérettetésre, noha biztos benne, hogy ő nem gondolkodik ilyenben.
tovább
Geszler Dorottya egy fesztiválra szervezte a lánya szülinapját
Már javában tart a fesztiválszezon. Geszler Dorottya elárulta, mit szeret viselni ilyen rendezvényeken, és azt is elmesélte, a lánya 19. születésnapi meglepetését az egyik legnagyobb fesztiválra szervezte. Ágoston Bettina stylist pedig tippeket adott trendi fesztiválszettekhez.
tovább
Ennél a típusnál alkalmazható a fordított pszichológia Geszler...
A FEM3 Café műsorvezetői Geszler Dorottyával és Tóth Melinda pszichológussal beszélgettek a fordított pszichológia témaköréről. A pszichológus elárulta, hogy ez alatt a közvetett manipulatív kommunikációt értjük, aminek hátrányai is vannak. Geszler Dorottya szerint egyáltalán nem mindegy, hogy kivel szemben alkalmazza ezt az ember, és ha a másik ezt megérzi, az elég kellemetlen tud lenni.
tovább
Marsi Anikó szereti feszegetni a határait élő adásban
Marsi Anikó a FEM3 Caféban elárulta, hogy ˝komfortzóna nélküli helyzetbe˝ hozta Demcsák Zsuzsa a Mokkában, amikor megkérte, hogy álljon fel, és mutassa meg a lábait. Geszler Dorottya arról mesélt, hogy korábban félt a motorozástól, de amikor a párja elvitte magával, mégis nagyon élvezte. Az is kiderült, hogy Marsi Anikó hetente ötször egy órát fut, ez az idő, amikor csak magával foglalkozik.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS