FEM3 CAFÉ
Gondoltad volna? Izzadásgátlásra és migrénre is jó a botox

A botox kezeléseknek nemcsak ránctalanító hatásai lehetnek, hanem izzadásgátlásra és migrén-fájdalmakra is megoldást nyújthatnak. A témában Dr. Ivanics György plasztikai sebész nyilatkozott a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: botox   fem3café   plasztika   szépség   tv2 live

2017. augusztus 14. 10:51Kapcsolódó anyagok
Mellkisebbítés: Ilyenkor járhat a TB támogatás
Egészségügyi problémákat okozhat a túl nagy mell. A témában Dr. Urszán Albert plasztikai sebész nyilatkozott, aki elárulta, hogy milyen kockázatai lehetnek egy beavatkozásnak, és mikor járhat a TB támogatás a mellkisebbítésre.
tovább
Új őrület hódít Ázsiában: az ajakkisebbítés
A trendek esetében sok nő nem ismer határt, még akkor se ha a szépészeti beavatkozásokról van szó. Míg korábban a telt, érzéki ajkak hódítottak most már a lekicsinyített megformázott száj a divat. Ázsiában például nők ezrei fekszenek sebészkés alá lekicsinyített és vékony ajkakért. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szerint, nem kell attól tartani, hogy ez az új őrület itthon, vagy a nyugati kultúrákban is elterjed majd.
tovább
Kés alá fekszik? Pachmann Péter bevállalná a plasztikai műtétet
A műsorvezető sosem gondolta volna, hogy egyszer majd elgondolkozik a plasztikai műtéten. Ám nem tagadja, hogy most bevállalná. Hallgasd meg, milyen beavatkozást szeretne…
tovább
Polyák Lilla fél a plasztikai műtéttől
A FEM3 Café vendége Dr. Urszán Albert plasztikai sebész volt, aki elmondta, karácsony tájékán megnövekszik a plasztikai műtétek száma, azonban ennek nem feltétlen az az oka, hogy sokan karácsonyi ajándéknak szánnak egy műtétet. Polyák Lilla elárulta, sok félelme van a plasztikai műtétekkel kapcsolatban, és ő jelenleg nem szeretne magán változtatni ilyen módon.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS