FEM3 CAFÉ
Elképesztő! 120 ezer forinttal vágott neki Dél-Amerikának a stoppoló lány

Darányi Lea varázslatos utazásáról mesélt a FEM3 Caféban. A fiatal lány közel egy évet töltött Dél-Amerikában, ahová csak egy odaszóló repülőjeggyel érkezett, valamint mindössze 120 ezer forintnyi összeggel. Lea önkénteskedett és stoppolt, de előfordult, hogy kirabolták. Tudj meg többet az izgalmas utazás részleteiről!Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_utazás   joshi bharat   nyaralás   tv2 live   utazás

2017. augusztus 11. 10:47Kapcsolódó anyagok
Kandász Andrea az utazásról: Az élmény nem attól függ, hogy...
Kandász Andrea, az Utazás Nagykövete volt a FEM3 Café vendége, aki nagyszerű utazási tanácsokkal látta el a nézőket és a műsorvezetőket. Kandi elárulta, hogyan lehet kevés összegből felejthetetlen élményeket szerezni, továbbá saját nyári terveiről is mesélt.
tovább
Váczi Gergő egy szupermodell miatt repül New Yorkba
A világutazó Váczi Gergő következő állomása ezúttal New York lesz, ahová azért utazik, hogy interjút készíthessen egy világsztárral. A műsorvezető meglepő érdekességeket árult el már most arról, hogy hogyan zajlik egy ilyen találkozás, és az is kiderült, hogy Gergő és családja hova utazik idén nyáron nyaralni.
tovább
Vicces: először sikerült visszahoznia pénzt a nyaralásáról...
Fodor Zsóka nemrég Szentpéterváron és Albániában járt, a bakancslistáján több ország is szerepel, ahová még el szeretne jutni. A színésznő csodás és olcsó helynek tartja Albániát, elárulta, hogy gyönyörű szállodákat látott, hatalmas építkezések indultak be, az emberek pedig nem tolakodók, hanem szerények és becsületesek. A színésznő arról is mesélt, hogy hamarosan Svájcba utazik, és hogy mi a jövő évi úti célja.
tovább
Oláh Gergő gyerekei idén fürödtek először a Balatonban
Nemrégiben hatalmas koncertet adtak A Nagy Duett versenyzői Siófokon, ahová az énekest a családja is elkísérte. Gergő gyerekei idén fürödtek először a Balatonban, és ki sem akartak jönni a vízből. Az énekes tervezi, hogy még ezen a nyáron családostul leutaznak néhány napra a „magyar tengerhez” és arról is mesélt, hogy milyen volt számára a vizes vb-n fellépni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS