FEM3 CAFÉ
Ezzel a kiegészítővel harcolj a narancsbőr ellen!

A FEM3 Café vendége Tánczos Lilla személyi edző volt, aki magával hozott egy praktikus kiegészítőt is. Lilla megmutatta, hogyan lehet hatékonyan harcolni a narancsbőr ellen, sőt Nagy Réka műsorvezető is kipróbált néhány mozdulatot.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café   fem3café_fitnesz   fitt   tv2 live

2017. augusztus 7. 10:24Kapcsolódó anyagok
Mádai Vivien elpirult a kidolgozott férfitestek látványától
Stohl Luca, Kulcsár Edina, Mádai Vivi és Ordasi Zsolt stylist a strand legjobb pasijait pontozták. A fiúk természetesen sokat edzenek és odafigyelnek az étkezésükre, ami meg is látszik a tökéletesen kidolgozott izmaikon. Edina a bemutató után elárulta, hogy miért pontozott a többiekhez képest kicsit szigorúan, Luca pedig viccesen megjegyezte, hogy számára Kadlecsek Krisztián teste a tökéletes.
tovább
Hasznos alkalmazások segíthetik a sportolni vágyók életét
Okosórák és okostelefonok lehetnek azok segítségére, akik szeretnék nyomon követni a mozgásukat. Rengeteg hasznos alkalmazást lehet letölteni az okoskütyükre, amik megkönnyíthetik az elfoglalt sportolni vágyók életét, ráadásul kevés mozgás esetén figyelmeztetik is a viselőjét.
tovább
Intervall edzés: hatékony zsírégető gyakorlatok, melyeket otthon...
Simon Szimonetta és Simon Mercédesz a FEM3 Café műsorában elmondták, hogy mi is az intervall edzés. Ezt követően néhány olyan szuper gyakorlatot is bemutattak, melyek a test összes részét megdolgoztatják, ráadásul akár otthon is el lehet végezni azokat.
tovább
Katus Attila: A mozgáshiány izomrövidüléshez vezethet
A FEM3 Caféban Katus Attila hívta fel a nézők figyelmét, hogy miért fontos legalább öt percet mozogni naponta. Az edző megmutatott néhány átmozgató gyakorlatot is, és elárulta, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha valaki nem mozog.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS