FEM3 CAFÉ
Új hobbija miatt újra iskolapadba ül Kiszel Tünde!

Kiszel Tünde imád fotózni, amit eddig hobbi szinten művelt, azonban komolyabban is akar vele foglalkozni, ezért egy tanfolyamra is beiratkozott. Lánya, Donatella a kezdetekben rengeteget segített neki, Tünde például tőle tanulta meg a szelfi készítés fortélyát. Tünde és Donatella imád vicces képeket is megosztani a rajongókkal, és bár vannak kritikusaik, akiknek ez nem tetszik, ők nem veszik magukra a negatív véleményeket. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fotók   fotózás   hunyadi donatella   kiszel tünde   szelfi   tv2 live

2017. augusztus 4. 11:21Kapcsolódó anyagok
Kiszel Tünde és Donatella nem diétázott a nyaralásuk alatt
Kiszel Tünde és lánya, Donatella nemrég tértek haza Korfuról! Donatella ezen az egzotikus szigeten ünnepelte tizenhatodik szülinapját édesanyjával és nagynénjével. Mivel igazán jó időt fogtak ki, idejük nagy részét a szabadban töltötték. Nem csak tengerparton heverészéssel telt azonban a nyaralás, a városnézést is beiktatták a programba. Donatella azt is elárulta, ő bizony nem diétázik a nyaralás alatt, pizzát és gyrost is evett a saláták mellett.
tovább
Itt vannak Kiszel Tünde képei, amivel felrobbantotta a netet!
Nagy port kavart nemrég Kiszel Tünde képeivel közösségi oldalán. A naptárdíva humoros oldalát próbálta megmutatni rajongóinak és egy alkalmazás segítségével új hajat varázsolt magának. Tünde elárulta, nagyon durva kommenteket kapott, ezért úgy döntött, letörli a posztot. Azonban a FEM3 Caféban most megnézheted a fotókat!
tovább
Kiszel Tünde új, különleges külsővel hódít!
Tündi nemrég púderrózsaszín hajszínre váltott, és a FEM3 Caféban azt is elárulta, hogy miért.
tovább
Egészen meglepő közlekedési formát választott Kiszel Tünde és...
A FEM3 Café vendége volt Kiszül Tünde, aki elmondta, hogy mennyire megviseli a borús, hideg idő. A naptárdíva elmondta, hogy már nagyon készül a nyárra, edz és rollerezik, amit a járókelők mosolyogva fogadnak. Berkinek annyira tetszett Tünde közlekedési megoldása, hogy felajánlotta: legközelebb jöhetnek együtt a stúdióba, és akkor ő is lecseréli az autót, egy másik közlekedési eszközre…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS