FEM3 CAFÉ
Hol érdemes ismerkedni ötven felett?

Egy válás után sokan újra ismerkednének. Hogy hol érdemes a boldogságot keresni ötven felett, arra Sóos Viktória társkereső coach mesélt a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_szakértő   online   randi   szakértő   szerelem   társkeresés   társkereső   tv2 live

2017. augusztus 3. 10:15Kapcsolódó anyagok
A párkapcsolat megjavításához két ember kell
A FEM3 Café szakértője Szász Katalin párkapcsolati tanácsadó volt, aki a kommunikáció fontosságáról beszélt a műsorban. A szakértő elárulta, hogy általában a nők tudatosabbak a párkapcsolati krízis feltárásában és megoldásában, de egy esetleges megjavításhoz mindenképpen két ember kell.
tovább
Így kezeld, ha a párod nem kommunikatív!
Gyakran előfordul, hogy a párok egyik tagja kevésbé kommunikatív a nap végén. Az ilyen helyzetek konfliktust szülhetnek. Hogy mit érdemes ilyenkor tenni, arról Szász Katalin párkapcsolati tanácsadó mesélt a FEM3 Caféban.
tovább
Sáfrány Emese a párkeresésről: Aki tetszett volna, már foglalt volt
Sáfrány Emese bevallotta, hogy nemrég tíz fiúval kezdett el beszélgetni egy internetes társkeresőn, akik közül egy nem hitte el, hogy ő az igazi Aleska. Emese úgy érzi, hogy azért nehéz ismerkednie, mert a férfiak tartanak attól, hogy túl nagyok az igényei és hogy rögtön minden hírre alakul, ami vele történik. Aleska nem tartja kizártnak, hogy a társkeresőn megismert fiúk közül találkozik valamelyikükkel, de valójában azt keresi, akinél rögtön érzi a bizsergést.
tovább
Kikészült az online társkereséstől Herczeg Zoli
A divattervező kipróbálta az online társkeresést, ám egy nap után kikészült tőle, mert sok volt neki, hogy egyszerre több lánnyal beszélgetett. Ráadásul a randik is csalódással végződtek…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS