FEM3 CAFÉ
Intervall edzés: hatékony zsírégető gyakorlatok, melyeket otthon is elvégezhetsz

Simon Szimonetta és Simon Mercédesz a FEM3 Café műsorában elmondták, hogy mi is az intervall edzés. Ezt követően néhány olyan szuper gyakorlatot is bemutattak, melyek a test összes részét megdolgoztatják, ráadásul akár otthon is el lehet végezni azokat.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café   fem3café_fitnesz   intervall edzés   tv2 live

2017. augusztus 1. 10:35Kapcsolódó anyagok
Katus Attila: A mozgáshiány izomrövidüléshez vezethet
A FEM3 Caféban Katus Attila hívta fel a nézők figyelmét, hogy miért fontos legalább öt percet mozogni naponta. Az edző megmutatott néhány átmozgató gyakorlatot is, és elárulta, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha valaki nem mozog.
tovább
Indítsd a napodat átmozgató edzéssel!
Kriston Péter, személyi edző olyan gyakorlatokat mutatott be Berki Krisztián segítségével, amiket eszközök nélkül otthon is könnyen elvégezhetőek.
tovább
Keresztes Ildikó: ˝Annyira szégyellem magamat, hogy nem csinálok...
Az énekesnő ritmikusgimnasztika szakedzőként végzett, és voltak román országos eredményei is ebben a sportban. 20 évesen abbahagyta, és elárulta, hogy most jött el az az időszak az életében, amikor azt érzi, hogy újra el kell kezdenie a mozgást. Rendszeresen edz, és noha az elején erős izomláza volt, tervezi, hogy megtartja az edzőterembe járás gyakoriságát. Keresztes Ildikó a drasztikus fogyókúráról is beszélt.
tovább
A spártai edzés segítségével bomba alakod lehet!
A FEM3 Café vendége Gellért Judit spartan edző volt, aki arról beszélt, hogy miben rejlik a spártai edzés sikere. Szabados Emese segítségével bemutattak néhány gyakorlatot, melyek nem csak formálják az izmokat, hanem javítják az állóképességet is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS