FEM3 CAFÉ
Antal Timi kulisszatitkokat árult el az esküvőjükről és a lánykérésről

Az énekesnő kezét egy moziban kérte meg egy erre az alkalomra írt dallal vőlegénye, Demkó Gergő. Az eseményen ott voltak a barátaik és a családjuk is, és Timi elmondta, hogy még a víz is leverte, mikor rájött, mire készültek. A jegyespár az esküvő időpontjáról, a helyszínről és az előkészületekről is beszélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: antal tímea   eljegyzés   énekesnő   esküvő   fem3café   menyasszony   tv2 live

2017. július 28. 11:26Kapcsolódó anyagok
Antal Tímea és zenekara: Még az úton
 Hallgasd meg Antal Tímea és zenekarától a Még az úton című számot, amit a FEM3 Caféban adtak elő!
tovább
Dér Heniék esküvőjén Burai Krisztián lesz a vőfély?
Az énekesnő és a dalszerző már 5 éve dolgozik együtt, Heni elmondta, hogy szinte az összes dalát Krisztián írta. Nagy köztük az összhang, így Dér Heni nem is hezitált, mikor alkotótársa felajánlotta, hogy vállalja a vőfély szerepét az esküvőjükön. Hogy ez mikor lesz, a videóból kiderül.
tovább
Stohl Luca mesésen festett az élővirágokból készült hajdísszel
Tóth Gyuri virágkötő a FEM3 Caféban megmutatta, hogy mivel lehet feldobni a nyári szetteket, és azt is, hogy milyen csokrot kapnak azok, akik érmet nyernek a vizes vb-n. Gyuri és Luca egy nyári hajdíszt is készítettek közösen, miközben a virágkötő elárulta, hogy hasonlókat általában a koszorúslányok, a menyasszonyok és a kerti bulira látogatók szoktak kérni.
tovább
Hódi Pamela először szólalt meg az elmaradt esküvővel kapcsolatban
Berki Krisztián menyasszonya elmondta, hogy a július 1-jére tervezett esküvőjük lemondása jó döntés volt, nagyon boldogok, és még közelebb kerültek egymáshoz. Pamela nem tudja, hogy a későbbiekben oltár elé állnak-e majd, de abban megegyeztek, hogy Nati nem észlelhet semmit ezekből az eseményekből. Arról is beszélt, hogyan született meg a döntés, és hogy mikor lett volna esély a menyegző megtartására.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS