FEM3 CAFÉ
Bay Éva a ˝csajos˝ napokon pezsgővel kezdi a reggelt

Az egykori műsorvezető 34 év után hagyta ott a televíziót, azonban ez az életét nem változtatta meg. Bay Évának hobbija a főzés, emiatt évekkel ezelőtt nyitott egy lakáséttermet, ha pedig éppen nem főz, akkor tornázik, vagy egész napos kártyapartit szervez a barátnőivel.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bay éva   fem3café   fem3café_joshi   joshi bharat   tv2 live

2017. július 28. 11:26Kapcsolódó anyagok
Quiche lorraine Bay Évától
Bay Éva egy igazi könnyed nyári ételt készített el a FEM3 Caféban. A quiche lorraine nagyon egyszerűen elkészíthető, a legendás televíziós minden titkát elárulta a nézőknek. Egy vegetáriánus változatot mutatott, mert bár szereti a húst, hetente maximum kétszer eszik.
tovább
Bay Éva a műsorvezetőkbe fojtotta a szót finomságával
A műsorvezetők megkóstolták Bay Éva specialitását, a quiche lorraine-t! A francia különlegesség olyan jól sikerült, hogy arra kérték Évát, beszéljen ő helyettük, amíg ők élvezik az ízeket.
tovább
Bay Éva könnyed francia lepényt készít!
Bay Éva egy igazi könnyed nyári ételt készített el a FEM3 Caféban. A quiche lorraine nagyon egyszerűen elkészíthető, a legendás televíziós minden titkát elárulta a nézőknek. Vegetáriánus változatban készítette el, mert bár szereti a húst, hetente maximum kétszer eszik.
tovább
Bay Éva menüje: szicíliai spagetti és salzburgi galuska
Bay Éva a FEM3 Café konyhájában szicíliai spagettit és salzburgi galuskát készített. Az egykori bemondó csípős tésztája nagyon ízlett Czippán Anettnek és Nagy Rékának, sőt a FEM3 Café műsorvezetői a ropogós desszertnek sem bírtak ellenállni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS