FEM3 CAFÉ
Katus Attila: A mozgáshiány izomrövidüléshez vezethet

A FEM3 Caféban Katus Attila hívta fel a nézők figyelmét, hogy miért fontos legalább öt percet mozogni naponta. Az edző megmutatott néhány átmozgató gyakorlatot is, és elárulta, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha valaki nem mozog.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café   fem3café_fitnesz   fitt   katus attila   katus attila   tv2 live

2017. július 28. 10:42Kapcsolódó anyagok
Íme, Katus Attila gyakorlatai az ˝alvópopsi-szindróma˝ ellen
 Az egész napos ülés alvópopsi-szindrómához vezethet – állítják tudósok. A témában Katus Attila volt a FEM3 Café vendége, aki leszögezte a gyenge fenékizomzat egészségügyi és esztétikai szempontból is káros. Ennek javítására be is mutatott néhány gyakorlatot…
tovább
Katus Attila a mezítlábas futás veszélyeire figyelmeztet!
A jó idő beköszöntével egyre népszerűbb a mezítlábas futás. A FEM3 Caféban Katus Attila mondta el véleményét erről a mozgásformáról, majd bemutatta a futás helyes technikáját.
tovább
Katus Attila és Bódi Sylvi gyereket szeretnének?
Babavilág vendégei Katus Attila és Bódi Sylvi voltak. Az aerobik-világbajnok elmondta, úgy véli mindketten több gyermeket is szeretnének, persze hozzátette, hogy nem közösen. A modell elárulta, keresztlánya a legjobb barátjának tartja őt, és nagyon sok közös programot szerveznek, amikor Magyarországon tartózkodik. Attila azt is elmesélte, a nagy családi nyaralások alkalmával, illetve a Balatonnál eltöltött nyári időszakban tud több időt elölteni keresztgyermekével.
tovább
Számtalan hibát véthetünk guggolás közben!
Sokan azt gondolják, hogy a guggolás egyszerű feladat, azonban ha helyesen szeretnénk azt végezni, sokmindenre oda kell figyelni. Katus Attila megmutatta hogyan hajtható végre hiba nélkül ez a gyakorlat. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS