FEM3 CAFÉ
Indítsd a napodat átmozgató edzéssel!

Kriston Péter, személyi edző olyan gyakorlatokat mutatott be Berki Krisztián segítségével, amiket eszközök nélkül otthon is könnyen elvégezhetőek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: edzés   fem3café   fem3café_fitnesz   tv2 live

2017. július 27. 10:17Kapcsolódó anyagok
Így végezd a gerinctornát!
Hidvégi Andrea személyi edző segítségével Nagy Réka olyan gyakorlatokat hajtott végre, amelyek erősítik a gerincet. Ezek a gyakorlatok javítják a tartást és erősítik a gerinc és medence körüli izmokat. Andrea szerint heti fél óra gyakorlással is jelentős javulást érhetünk el.
tovább
A spártai edzés segítségével bomba alakod lehet!
A FEM3 Café vendége Gellért Judit spartan edző volt, aki arról beszélt, hogy miben rejlik a spártai edzés sikere. Szabados Emese segítségével bemutattak néhány gyakorlatot, melyek nem csak formálják az izmokat, hanem javítják az állóképességet is.
tovább
Egyszerű izomformáló gyakorlatok a fitball segítségével
Czanik Krisztián és Szili Dorottya megmutatta a FEM3 Café nézőinek, hogy milyen hatékony gyakorlatokat lehet végezni a fitball segítségével. Bátran próbáld ki Te is! 
tovább
Ezzel a gyakorlattal igazi bikinialakod lesz!
Tánczos Lilla személyi edző a FEM3 Caféban egy olyan gyakorlatot mutatott be, amely kifejezetten alkalmas a has-, hát- és farizom erősítésére, és nagyon sok variációja létezik. A plank rendkívül egyszerűen és gyorsan kivitelezhető valamint rendkívül hatékony.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS