FEM3 CAFÉ
Pénzt vagy éveket!: Azurák Csaba szerint Berki 45 évesnek néz ki...

...Nagy Rékát pedig a húszas évei elejére lőné be a műsorvezető, ha ők álltak volna előtte a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. Azurák Csaba izgalmas részleteket árult el a TV2 vadonatúj vetélkedőjéről, aminek Kasza Tibor a műsorvezetője. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: azurák csaba   berki krisztián   fem3café   nagy réka   pénzt vagy éveket   tv2 live

2017. július 26. 9:35Kapcsolódó anyagok
Romanegyedből a filmvászonra: Azuék stábja véletlenül talált...
Az I/I Azurák Csabával stábja éppen Szolnokon forgatott, amikor az utcán megjelentek a helyiek, nézelődők. A stáb beszélgetett velük, és felfigyelt egy fiatal fiúra, akiről kiderült, hogy ő bizony állt már vörös szőnyegen. Sárkány Lajos ugyanis a főszereplője volt Fliegauf Bence Csak a szél című alkotásának, ami elnyerte a Berlinale második legrangosabb díját.
tovább
Meglepő! Ezt a szakmát választaná egy másik életében Azurák Csaba
Azurák Csaba nagyobbik lánya, Zsófi megkapta élete első szinkron-főszerepét egy egész estés filmben, ami körülbelül egy fél napos elfoglaltságot jelent számára. A műsorvezető kisebbik lánya is szinkronizál, volt már olyan, hogy ők „szereztek” munkát az apukájuknak. Azurák Csabáról kiderült, hogy játszott már főszerepet egy komédiában középiskolás korában, és hogy ő a szigorúbb szülő a családjukban, de semmilyen foglalkozást nem tiltana meg a lányainak felnőttkorukban.
tovább
Azurák Csaba: Nagy Ádám ˝borzasztó nagy sztár˝ Bolognában
Az I/I műsorvezetője ellátogatott a válogatott focista bolognai bázisára, aki annyira népszerű a városban, hogy még forgatás közben, az utcán is leszólították egy közös kép kedvéért rajongói. Azurák Csaba az első saját műsorának az előkészületeiről is mesélt, illetve azt is elárulta, milyen témákkal foglalkozna a későbbiekben. I/I Azurák Csabával február 2-án, 23.25-kor a TV2-n!
tovább
Azurák Csaba idén Mikulásként járta körbe a környéküket
Azurák Csaba elárulta, hogy a nagyobbik lánya, Zsófi tudja, hogy nem a Jézuska ajándékoz, de még szeretne hinni benne, a kisebbik gyermeke, Hanna pedig korán felnőtt ebből a szempontból, mert mindent megbeszél a két lány. A műsorvezető arról is mesélt, hogy náluk a fogtündér „bukott le” először, és hogy tavaly Manóként, idén pedig Mikulásként járta körbe a környéküket. Kondákor Zsófi kisfia, Beni már 10 éves, így ő már tudja a titkot, de segít az anyukájának megőrizni a csodát, hiszen a kis Katja még hisz benne.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS