FEM3 CAFÉ
Hoppá! A randevún is segíthet az agykontroll?

Van olyan agykontroll-technika, melynek segítségével rá lehet hangolódni egy másik emberre, és ha az befogadó állapotban van, akkor gondolati üzenetet is továbbítani lehet neki – szögezte le a FEM3 Caféban Domján Andrea agykontroll oktató. Mindez akár a párkapcsolat terén is segíthet…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: agykontroll   fem3café   fem3café_szakértő   párkapcsolat   randevú   tv2 live

2017. július 24. 11:15Kapcsolódó anyagok
Tanulható a szerencse?
Domján Andrea agykontroll oktató volt a FEM3 Café szakértő vendége, aki az agykontrollról, a szerencséről és a világ felé való nyitottságról beszélt a műsorban.
tovább
Miért alakulnak ki egyre nehezebben a párkapcsolatok?
Egyre többen képtelenek kialakítani komoly kapcsolatot. S. Tóth Márta elárulta, a fiatal és az idősebb korosztályt is egyaránt érinti a probléma, félnek az őszinteségtől és nem szeretnének több felelősséget vállalni. Fontos, hogy legyen egy olyan személy az életünkben, aki mellett kibontakozhatunk és biztonságba érezhetjük magunkat.
tovább
Berki Krisztián így lazított, amíg Istenes László helyette...
Orosz Barbi és párja nemrég megint Olaszországban jártak. A műsorvezető az aktív pihenés híve, a nyaraláskor szeret múzeumokba látogatni és persze vásárolgatni is. Barbara azt is elárulta, hogy mit néz meg először egy férfiban, hogy Berki miért nem az esete, és hogy miként viseli a párjával való ideiglenes összeköltözést. A beszélgetés végén pedig arra is fény derült, hogy Istenes László pontosan miért vállalta el Krisztián helyett a műsorvezetést…
tovább
Kánikula: Kezdd a napod 3-4 deci vízzel!
A nagy meleg számtalan egészségügyi kockázattal jár. A legveszélyeztetettebb csoportok: a kisgyermekek, a kismamák és az idősek. Nekik még inkább ajánlott reggel ébredés után három-négy deci vízzel kezdeni a napot, ezzel pótolva az éjszakai folyadékvesztést. A FEM3 Caféban Dr. Balla György azt is elmondta, mi a különbség a hőkimerülés, a hőgörcs és a hőguta között.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS