FEM3 CAFÉ
Cuki: a Doszpot ikrek teljes átéléssel beszéltek a csúszdázási technikáikról

Az egykori sztárnyomozó felesége elárulta, hova milyen terveik vannak még a nyárra. Kiderült, hogy egy nagyobb koncertre is mennek a barátaikkal, de ikerlányaik, Zia és Zoé is jelezték, hogy szeretnének ott lenni az eseményen. Hogy anyukájuk mit válaszolt, a videóból kiderül. A lányok azt is elmondták, milyen technikákkal szoktak csúszdázni az úszógumijaikban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   doszpot evelin   doszpot péter   fem3café   iker   ikrek   koncert   tv2 live

2017. július 21. 10:37Kapcsolódó anyagok
Felesége szerint ez Doszpot Péter legidegesítőbb szokása!
Sok olyan rossz szokás van, mely felboríthatja a harmóniát és a békét egy párkapcsolatban. Az évek múlásával persze belátjuk, hogy párunk ilyen és kész, de az addig vezető út néha elég bosszús tud lenni. Doszpot Evelin szerint férjének Péternek, a legrosszabb szokása az, hogy mindent kidob anélkül, hogy valóban megnézné, hogy üres-e. Szekeres Nórit pedig a szennyeskosár helytelen használata zavarja a legjobban.
tovább
Erre figyelj, ha nem szeretnél a zsebtolvajok áldozata lenni!
Közeleg a nyár, egyre nagyobb az élet az országban és a tömeg is, ami a zsebtolvajoknak rendkívül kedvez. Módszereik pedig egyre agyafúrtabbak. A FEM3 Café vendége volt a témában Doszpot Péter ex-magánnyomozó, aki elárulta mire kell odafigyelni egy ilyen szituációban.
tovább
Durva: Doszpot Evelin ˝keresztülrohant˝ egy üvegajtón
Várkonyi Andi elmesélte, hogy a balesete napján a szomszédja és egyben nagyon jó barátnője, Doszpot Evelin nem hívta fel. Másnap derült ki, hogy Evelin aznap 4,5 órát ült a baleseti sebészeten, mert betörte az orrát.
tovább
Doszpot Evelin nagyon élvezte, amikor csak szeretők voltak kedvesével
Doszpot Evelin bevallotta, élete legszebb évei azok voltak, amikor jelenlegi férjével még csak szeretők voltak. Azt is elárulta, sosem hitte volna, hogy ők valaha rendes párkapcsolatban fognak élni…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS