FEM3 CAFÉ
Stohl Luca bikiniben gyakorolta az extrém sportot

Stohl Luca Molnár Zoltán extrém sport oktató segítségével vágott bele a windsurfingbe. Zoltán azt tanácsolja, aki ki szeretné próbálni ezt a sportot, mindenképpen oktató segítségével kezdjen bele. Lucának megmutatta, hogyan álljon helyesen a deszkára, hogy húzza fel a vitorlát, és hogyan irányíthatja azt. Bár vízre még nem szálltak, a műsorvezető nem zárkózott el ettől sem.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   stohl luca   tv2 live   windsurf

2017. július 19. 10:54Kapcsolódó anyagok
Krav-Maga: Az önvédelem legegyszerűbb formája
A FEM3 Café vendége, Pintér Márton Krav-Maga oktató bemutatott néhány egyszerű önvédelmi fogást Stohl Luca segítségével. A különleges küzdősport egyébként a legegyszerűbb, természetes reflexeken alapuló, könnyen elsajátítható önvédelmi rendszer, amit bárki megtanulhat.
tovább
A FEM3 Café műsorvezetői táncra perdültek Benji dalára
Hallgasd meg Benjitől a New Day című dalt, amire még a FEM3 Café műsorvezetői, Stohl Luca és Kadlecsek Krisztián is táncra perdült.
tovább
Sok lemondással jár Stohl Luca élete
Stohl Luca 16 éves koráig nem bulizott, hiszen a reggel 8-tól este 8-ig tartó iskolai- és sportelfoglaltság után örült, ha este ágyba került. Mint fogalmazott: sok lemondással jár egy táncművész élete. Kiderült, most egy előadás miatt vidékre költözik, itthon hagyva párját. A FEM3 Caféban Kalmár Attila és Halász Gábor táncművészek mesélték el, hogyan jutottak el odáig, hogy a sok gyakorlás közben szerzett seb begyógyuljon, és mennyire sínylik meg baráti, családi kapcsolataik ezt az életformát...
tovább
Gazsi Gizi ilyen rajzot fejlesztett ki a jóslásra
Gazsi Gizi a FEM3 Café nézőinek a születési számuk alapján adott tanácsot azzal kapcsolatban, hogy mire kell figyelniük a jövőben. A jósnő elárulta, hogy a hozzá látogatóknak először rajzolniuk kell, ő így tud a leginkább segíteni az embereknek. Kiderült, hogy Gazsi Gizinél nem ritka, hogy pityeregnek a vendégek, de most a telefonálók közül senki sem sírta el magát.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS