FEM3 CAFÉ
Csomor Csilla a sportszenvedélyéről: ˝Én folyton magamat keresem˝

A színésznő számára hamarosan elkezdődik a nyaralás a Balatonon, de nem tud hosszabb ideig egyhuzamban pihenni, mert a hétvégeket inkább munkával tölti. Csilla mesélt a golfozásról és a vitorlázásról is, az utóbbi során egyszer egyedüli nőként volt összezárva 13 férfival a fedélzeten, ami nem volt egyszerű számára. A színésznő elárulta, hogy szereti a kihívásokat, a feladatokat, amik építik a személyiségét.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: balaton   csomor csilla   fem3café   kihívás   mozgás   munka   nyaralás   sport   színésznő   tv2 live   vitorlázás

2017. július 19. 10:02Kapcsolódó anyagok
Csomor Csilla folyamatosan dolgozik alakján
Csomor Csilla és Hegedűs Éva divattanácsadó a FEM3 Caféban a dús keblű hölgyeknek adtak öltözködési tanácsokat. Csilla elárulta, sokszor szembesül kíváncsi tekintetekkel, de már egyáltalán nem zavarják. Elégedett a testével, és folyamatosan dolgozik alakján. Rendszeres, hogy eltérő konfekcióméretű ruhát kell felvennie alulra és felülre. Éva szerint nem szabad eltakarni, lebernyegekbe bújtatni a nagy melleket, inkább hangsúlyozni kell azokat, az abszolút nyerő szerinte a V alakú kivágás.
tovább
Csomor Csillát sok támadás érte egy szerepe miatt
A színésznő kisgyerekként is imádott játszani, akkoriban saját cirkuszi előadással szórakoztatta a család tagjait. Játék iránti szenvedélye pedig a mai napig megmaradt, amit már a színjátszásban él ki. Többek közt arról is mesélt, hogy egyes szerepei miatt a mai napig is támadások érik...
tovább
Csomor Csilla mediterrán salátája garnélával
A FEM3 Café konyhájában Csomor Csilla egy igazán diétás ételt készített. A különleges salátát garnélával dobta fel a színésznő, amely nagyon egészséges, hiszen sok benne a fehérje, viszont kicsi a szénhidráttartalma.
tovább
Csomor Csilla Steiner Kristófnak: Örülök, hogy megtaláltad magad
Hosszú idők óta újra találkozott Csomor Csilla és Steiner Kristóf, akik nagyon örültek egymásnak. A színésznő a FEM3 Caféban készített mediterrán salátát, amit akár többféleképpen is lehet tálalni. A vegán újságíró például elárulta, mivel lehet még feldobni egy egyszerű salátát.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS